Mit gondoltok milyen a középsuliban ha valaki télen szövetkabátot használ? 17/F
2010. aug. 10. 02:34
11/21 anonim válasza:
Tavaly járt egy srác a sulimba,aki öltönyben és szövetkabátban járt télen!Azért,mert humán tagozatos volt,és azon a tagozaton szinte mindneki így nézett ki..mondjuk neki jól is állt..szerintem nem ciki
12/21 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!
2010. aug. 10. 11:56
13/21 anonim válasza:
a mi sulink elég vegyes öltözködésű, előfordul télen a fiúkon a dzsekitől elkezdve a bőrdzsekin át a szövetkabátig minden. ha fiatalos, sportos fazont választasz, biztosan jól fog állni!=)
14/21 anonim válasza:
Sztem nagyon jól néz ki, szal bátran vedd meg, nekem nagyon bejön:) 17/L
15/21 anonim válasza:
Ha jó a szabása, akkor nagyon jól (és akár divatosan is) tud kinézni egy szövetkabát srácon. Inkább mint vmi zizegős dzseki...
21/L
16/21 anonim válasza:
Teljesen jó, vegyél hozzá valamilyen színes sálat, hogy feldobd (így kissé olaszos lesz az összhatás:-))
17/21 anonim válasza:
Ha én látok egy srácot szövetkabátban tudom hogy nagyon jó ízlése van :)
16/L
18/21 anonim válasza:
A szövetkabát a legjobb választás.
Ha ilyen pasi jön szembe velem az utcán, az jön le, hogy igen, ő figyel magára, csinos, határozott stb. Csakis pozitív jelzők.
19/21 anonim válasza:
igen, szerintem is jól áll egy pasin ilyen kabát
20/21 anonim válasza:
Bocsi az offért: de [link] az oldalon megy egy zene,valaki nem tudja a címét??:Doylan régóta keresem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!