Komolyan meg ér ennyit egy tetoválás?
Figyelt kérdés
Régebben nekem is voltak ilyen ambícióim hogy varratok valamit magamra. Tudtam meg gondoltam hogy fájdalmas dolog. De most láttam egy USA-i videóst, akinek az egész karja tele van varrva, és most a mellkasára csináltat egy nagy színeset. Jaj szegénykém úgy szenvedett ott a tetováló alatt, mint akit kínoznak. Meg ér ennyit ez az egész?2015. jún. 28. 10:55
1/3 anonim válasza:
Heló!
Az ember maga dönti el, mi éri meg neki, mi nem. Megéri egy élet fizetését elkölteni egy luxusautóra, mert vágysz rá? Sokan azt mondanák nem, de akinek ez az álma, annak igen. Döntse el mindenki maga, mi mennyit ér neki, és mit hajlandó tenni érte. Elvégre az övé lesz, és más nem csinálja/állja ki helyette.
Egyébként sokszor a célig vezető út az, ami mindent megér, amikor megvan, ideig-óráig kielégít, de az ember természeténél fogva hmmm "mohó", és sosem lehet elégedett azzal, ami van - ez viszont remek motiváció is a továbbhaladásra, fejlődésre, kitartása, új célokra...
2/3 czudi123 válasza:
attól még, hogy neki fájt neked lehet, hogy nem fájna, minden embernek más a fájdalomküszöbe meg attól is függ, hogy hol van a tetoválás, ha a mellkasán pont a bimbó körül tetoválták akkor természetesen rohadtul fáj és arról, hogy meg éri-e annyit, hogy: életérzés, nem divat
3/3 Ocala válasza:
Szegycsontnál 10x roszabb mint bimbó mellet, legalábbis én így tapasztaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!