Tetovált informatikusok?
"szerintem a kollegáim 35%-ának van többé kevésbé látható helyen"
Az en kollegaimnak meg egyaltalan nincs lathato helyen, sot szerintem egyiknek sincs sehol.
Lehet bagatelizalni a dolgot, de attol hogy tagadjatok, meg letezik.
#11 nézd, nekem nem az a tapasztalatom, hogy gondot okozna a tetoválás és dolgoztam már jó pár helyen - nagyrészt autóiparban...mondjuk, nyilván nem horogkeresztekről beszélünk a homlok közepén, de váll, alkar, felkar alja, lapocka, tarkó, csukló...ezek mind takarható, de akár mutatható helyek is mindkét nem esetén
nyilván az ember nem a fontos vevő előtt parádézik vele, de nem is takargatom...ha szolidabban akarok kinézni, akkor zártabb felsőt veszek és nem látszik semmi a tetoválásból, meg lecserélem a szemöldökpiercinget egy szolidabbra, de egy állásinterjún nem fogom takargatni, hogy ki vagyok, ha tetoválással nem kellek, akkor én nem akarok amúgy sem ott dolgozni...
nyilván vannak munkakörök, amikor a nem lehet vagy illik tetoválást mutogatni, de az informatika pont nem ilyen...és igen, vannak olyan hr-esek és főnökök, akik nem tolerálják, de azért nem olyan vészes a helyzet, mint 15-20 éve + egy egész karos tetoválás is igen jól takarható, ha szükséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!