Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetovált informatikusok?

Tetovált informatikusok?

Figyelt kérdés
Most nyáron szeretnék egy egész karos tetoválást és érdekelne, hogy ez mennyire lehet hatással majd az karrieremre? Jelenleg egyetemre járok és majd informatikával szeretnék foglalkozni (programozó, esetleg rendszergazda..tanári pálya semmiképp), szóval érdekelne, hogy ebben az ágazatban kritérium-e hogy tilos a tetoválás vagy sem. Mivel az egész karos tetoválással melegebb időbe igen kényelmetlen a pulóver.. szóval nem feltétlenül tudnám takarni.

2015. jún. 15. 22:20
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"szerintem a kollegáim 35%-ának van többé kevésbé látható helyen"

Az en kollegaimnak meg egyaltalan nincs lathato helyen, sot szerintem egyiknek sincs sehol.

Lehet bagatelizalni a dolgot, de attol hogy tagadjatok, meg letezik.

2015. jún. 18. 07:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 nézd, nekem nem az a tapasztalatom, hogy gondot okozna a tetoválás és dolgoztam már jó pár helyen - nagyrészt autóiparban...mondjuk, nyilván nem horogkeresztekről beszélünk a homlok közepén, de váll, alkar, felkar alja, lapocka, tarkó, csukló...ezek mind takarható, de akár mutatható helyek is mindkét nem esetén

nyilván az ember nem a fontos vevő előtt parádézik vele, de nem is takargatom...ha szolidabban akarok kinézni, akkor zártabb felsőt veszek és nem látszik semmi a tetoválásból, meg lecserélem a szemöldökpiercinget egy szolidabbra, de egy állásinterjún nem fogom takargatni, hogy ki vagyok, ha tetoválással nem kellek, akkor én nem akarok amúgy sem ott dolgozni...

nyilván vannak munkakörök, amikor a nem lehet vagy illik tetoválást mutogatni, de az informatika pont nem ilyen...és igen, vannak olyan hr-esek és főnökök, akik nem tolerálják, de azért nem olyan vészes a helyzet, mint 15-20 éve + egy egész karos tetoválás is igen jól takarható, ha szükséges

2015. jún. 18. 12:35
 13/13 Kim Bo Mao ***** válasza:
Manapság már nem annyira számít ha takarható helyen van. Egy informatikustól amúgy is általában kérnek egy próbafeladatot és aszerint hívják be interjúra. Arra az időre meg felveszel egy vékonyabb hosszú-ujjú inget, de ha nem veszel fel akkor sem lesz szerintem baj. Ha nem vesznek fel az első helyre emiatt, akkor sem kell megijedni. Ha pl.: programozó vagy biztos találsz munkát.
2015. jún. 27. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!