Tetovált srácként hogyne tetszenének a tetovált nők. :P
Főleg akkor tetszenek ha nem az a tipikus never give up, stay strong feliratok, szálló verebek vannak rajtuk...felőlem ezek is lehetnek csak akkor dobja fel valamivel őket, unalmasak magukban. :/
Nem!
De annyiból jó, hogy össze vannak tetoválva, mert így biztos másként ítéli meg őket az ember(főleg a munkaadók)
És az miért jó,ha másként vannak megítélve?
Áruld már el nekem,hogy én,mint tetovált ember mitől vagyok kevesebb,rosszabb,mint egy olyan,akin nincsen semmi?Én ugyanúgy elvégzem a rám kiszabott munkát,mint bárki más.Nem lesz tőle se több,se kevesebb.Nem azért vannak,hogy nagymenő legyek,hanem,mert fontosak számomra.Ne ezért ítéljenek el,nem a ruha,ez esetben a tetoválás teszi az embert...
Egyetértek az utolsó válaszolóval. :)
Tetováltként én azt szoktam mondani, hogy aki a számomra fontos külső tulajdonságaim miatt elítél az nem érdemli meg a belső tulajdonságaimat. Sokan mondják, hogy a tetoválás csak egy rossz dísz ami elcsúfít, amivel nem születtél az ne legyen rajtad, stb.
Én azt mondom, hogy a tetoválásom én vagyok és így válok önmagammá, nem pedig így akarok kitűnni a tömegből. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!