Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Egy tetoválás mennyire fáj?

Boldog Dorina kérdése:

Egy tetoválás mennyire fáj?

Figyelt kérdés
És milyen fajtái vannak??( ha egyáltalán vannak) mert már nagyon régóta gondolkozom hogy a jövőben majd csináltatok egyet csak félek mennyire fájhat :D

2015. jún. 13. 21:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Vannak területek ahol kevésbé fáj, és van ahol nagyon fáj. De többnyire emberfüggő. Ha bírod a fájdalmat akkor elfogod viselni. Ha nem bírod, akkor kínlódva de elviseled akkor is.

Én nem bírom a fájdalmat, ezért évekig visszatrtottam magam a tetoválástól mert féltem, hogy fájni fog. Nagyon sok ilyen kérdésnél elolvastam a válaszokat, és végül azért csináltattam 2 éve az első tetkómat, mert elhittem, hogy annyira nem vészes.

Az első tetkom a külső alkaromon van. 10 centis virág. Féltem, de meglepődtem, hogy nem volt annyira fájdalmas mint gondoltam. Akkor fájt egy kicsit amikor a csont közelében dolgozott a tetoválós. De meglepően jól elvoltam, nem kínlódtam vele. Mivel jó élménnyel végződött eldöntöttem, hogy lesz még tetkóm, sőt több is.

Tervben volt egy csukló, egy vádli , és egy felsőkar tetkó is.

1 hete mentem el a második tetoválásomra ami a lábamra került. Szintén virág, madárral. 2 órás munka, és bevallom baromira fájt. Nem akartam hisztizni, de többször volt, hogy már nem bírtam tovább a fájdalmat, és mondtam is, hogy

- húú ez nagyon fáj! picit álljunk meg, légyszí...

Annyira szoritottam a fogaimat, hogy mire vége lett, az állkapcsomban is fájni kezdett. Csodálkozom, hogy végigcsináltam, mert magamban már többször abba akartam hagyatni. Annyira fájt, hogy úgy döntöttem több tetkóm nem lesz.

Míg az első kar tetoválásomat lazán elviseltem, addig a lábtetkómmal megszenvedtem. Mint írtam emberfüggő . Én nem igazán bírom a fájdalmat.

Egy valamit jegyezz meg: Olyan nincs, hogy "semmit nem éreztem" Aki ezt mondja hazudik.

2015. jún. 13. 21:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Értem...Hát ezért gondolkozok rajta nagyon sokat még..köszönöm :)
2015. jún. 14. 10:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én az utókezelést jobban utálom. Szerintem az sokkal rosszabb mint a készülés. Macerás, melegem van tőle, zörög, fáj ha hozzáérek, fáj ha lefekszem, ha felállok....persze ez csak nagyobb és színes mintáknál van így, csak nekem mind a kettő nagy és színes.

Amúgy két nagyobb mintám van, a hátamon nem volt gáz, sőt, tök jó volt a varrás, az oldalamon nagyon fájt, de ki lehetett bírni.

21/L

2015. jún. 14. 21:09
 4/4 anonim válasza:
Hát én is így voltam ezzel az első tetkómnál, nemtudtam hogy mennyire fog fájni, így felkészültem a legnagyobb fájdalomra, de körülbelül annyira fáj mintha darazsak csipkednének, teljesen kibírható (alkaromon van a tetkó)
2015. jún. 14. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!