Mennyibe kerülne egy ekkora tetoválás?
Nem pont ilyen, nem is maori lenne mert azt lehet megbánnám, csak a mérete, elhelyezkedése kb ekkora lenne, illetve a tintahasználat is.
Írtam már 2 szalonnak kérdést, de még nem válaszoltak, gondoltam kiírom ide is, hátha valakinek van ilyen helyen kb ekkora, vagy tudja mennyibe kerül egy ilyen.
/Lebeszélők itt fölöslegesen pazarolják az idejüket/
Értem.
És ez ami a képen van 80-100? Mert tényleg nagyon hasonló a minta! Semmi agyontónusozás meg hasonló.
Ennyi erővel a tescoba is bemehetnél rágós tetkóért , az is van annyira tömegtermék kb mint ez a tetoválás, minden 6. "most,akkor én izmos vagyok" emberen ilyet látok.
0 kötődés van nálad is gondolom. Témáról tudsz valamit? Mi a jelentése számodra? Egyáltalán azt tudod mit szimbolizál maga a kinézett minta?
Milyen stílusban szeretnéd elkészíteni? Blackwork lenne?
Biztos lesz aki jó pénzért elvállal,de azt ne hidd,hogy szívesen adják hozzá majd a nevüket.
Nem megbántani akarlak ezzel, csak lehetnél egy kicsit egyénibb, terveztess saját mintát
Te idióta...
"Nem pont ilyen, nem is maori lenne mert azt lehet megbánnám, csak a mérete, elhelyezkedése kb ekkora lenne"
"Milyen stílusban szeretnéd elkészíteni? Blackwork lenne? "
ebből szerintem kiderül,hogy tudom,hogy nem maori ,de a tintahasználatból=fekete fehér megállapítható,hogy eléggé ingerszegény a fantázia világod,főleg,ha az nem portré vagy más realisztik
törekedj az egyediségre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!