Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválók, ti mire esküsztök...

Tetoválók, ti mire esküsztök a gyógyulási folyamatban? Milyen okból?

Figyelt kérdés

1. Fóliázol vagy sem? Ha igen, mennyi ideig? Miért?

2. Bepanthen? Bepanthen +? Kakaóvajas krém? Valami más?

3. Milyen vastagon? Hány napig?

4. Mivel tisztítsuk? Forralt vagy csap víz, fertőtlenítős víz? Milyen fertőtlenítő?

5. Direkt izzadni, sportolni szted szabad?

6. Ezzel milyen gyakran nem marad meg a tinta? Kb. hányan jönnek újraüttetni?

Indokold is meg légyszi.

2015. jún. 4. 23:25
 1/3 A kérdező kommentje:
Komolyan érdekel, mert a legtöbb szalon oldala ebből a szempontól olyan mint valami füveskönyv, nyúlháj, varjúháj, de hogy miért?
2015. jún. 4. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:

1. Igen, pár napig. Védeni kell a sebet.

2. Bepanthen.

3. Vékonyan.

4. Én babapopsi-törlőt használtam, jó volt.

5. Egy-két hétig nem.

6. Én 2 éve csináltattam, eddig tökéletes.

2015. jún. 5. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

1. fóliázás a tetoválás után 3-4 óra, utána le kell venni mert be pálik és begyulladhat, fóliázni otthon nem kell, utcán nem árt de otthon semmiképpen.

2. Bepanthen, a Bepanthen+ fertőtlenítőt tartalmaz ami ugy alcoholtartalmú és kifakítja a tetoválást.

3. Vékonyan mert a vastag krém réteg fallazítja a bőrt és elmosódhat, 3 hétig

4. Ez víz minőségétől függ, én ion cserélt vizet használok és puha papírtörlőt, 3 hétig ne is érje semmien kozmetiaki cucc még turfürdő se

5. 2-3 hétig hanyagolni kell, serülhet ha mondjuk elesel és az izzadságtól bepálhat.

6. Ez függ a bőr tipusától és hogy hol helyezkedik el, nekem már 4 éve megvan de már nem árt rajta átmenni.

2015. szept. 16. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!