Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nomális tetoválás után a...

Kirsz931011 kérdése:

Nomális tetoválás után a gyógyulási időszakban?

Figyelt kérdés
Egy hete csináltattam egy szines tetoválást, és igy 1 hét után ahogy rendszeresen 3-4 óránként lemostam majd bepanthen kenőccsel kenegettem, az újjamon is maradnak a tetoválásról lejött bőrdarabok, illetve szemmel is látható hogy ahol lejött ez a réteg hogy ott szép szines. Viszont körülötte láthatóan vastagabb és sötétebb is az a rész ami még nem jött le. Ezt szertném tudni, hogy ezz normális és szépen le fog jönni, vagy esetleg (amitől félek) hogy nagyon vastagan kenegettem bepanthennel és felázott? Esetleg ha az történt, hogy felázott akkor annak mi a következménye, és mi a teendő?

2014. aug. 1. 00:14
 1/1 Lulucsek ^.^ válasza:
Hát az nem tudom hogy , hogy néz ki ezért nem tudom meg mondani se hogy normális -e .De az biztos hogy vizelni és vastagon kenni bepanthennel nem szabad ! Mivel ez a festék amit beléd ütnek vizzel higitható... ! Ha véletlenül felvizelted akkor a későbbiekben újra kell üteetni a tetoválást! :)
2014. aug. 2. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!