Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Segitenétek tetko témában?

Segitenétek tetko témában?

Figyelt kérdés
Sziasztok szerernek egy melkas tetkot csinalni valami szoveget szeretnek magamra rakni kuldjetek mar mintakat betu tipusokrol tetkokrol a bordamra is szeretnek egyet 28 eves fiu vagyok koszi elore is

#tetoválás #mellkas tetko #ferfi tetovalas
2015. máj. 31. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Ne divatból tetováltass, hanem azt tetováltasd amit szeretnél és tetszik!

A "28 éves fiú" meg röhelyes, nem férfinak kellene már lenned?!

2015. máj. 31. 10:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Azert tetovalratok mert tetszik de nehez megfelelo mintat talalni.

28 eves vagyok nem mindegy hogy fiut vagy ferfit irok nem kell kommentelni ha nem tetszik valami

2015. máj. 31. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindenképp olyan mintát válassz, amivel tudsz azonosulni, vagy van valami különös jelentése számodra. Én 18 évesen tetováltattam divatból, 2 év múlva meg is bántam, hogy egy olyan mintát viselhetek életem végéig, ami igazából nem jelent nekem semmit. Most 32 vagyok, újra tetováltatni készülök, de most olyan mintáim lesznek, amiket nem kell takargatnom, mert számomra komoly jelentéssel bírnak.
2015. máj. 31. 10:54
 4/5 anonim ***** válasza:

Nézd meg hogy a többiek mit viselnek és te is csináltass olyat.

Aki nem divatból tetováltat annak legalább elképzelése van. Ha pedig van bemész egy szalonba és elmagyarázod a tattováló meg megrajzolja egy lapon.

28 éves fiú vagy te nem férfi

2015. máj. 31. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Van egy tetko a labamon azt nem bantam meg meg 16 evesen csinaltam azt hiszem

Persze azert nehez valasszak mert nem akarok olyat magamrairni amit kesobb megbanok

2015. máj. 31. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!