Mi a véleményetek a monogram tetoválásról?
Figyelt kérdés
Egy lány ismerősöm most csináltatott monogram tattoo-t, nem szerelmet, nem fiút és nem legjobb barátnőt jelképez. Nektek mi a véleményetek erről? Fiúktól esetleg az is érdekelne hogy mennyire zavarná ez őket egy lányon?!2015. máj. 28. 12:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmit nem ér és csúnya is.
Monogram tetkóval is az van hogy ha már nem szereti, megutálja átvarratja valamire és kész.
Kb annyi értelme van mint a ri-banc rendszámnak.
Van 1-2 nagyon szép nőies tetoválás, de ez nagyon elcsépelt.
19/F
2/5 anonim válasza:
Semmi értelme az ilyen tetkóknak. Az ember nem tud már mit kezdeni magával és magára tetováltat két betűt... nulla stílusra és 0 fantáziára vall.
3/5 anonim válasza:
Nekem vannak olyan ismeroseim aki a sajat kereszt nevet varrata a hatara szerintem ennek csak annyi ertelme van hogy csak azert csinalja hogy legyen valami rajta es menonek erezze magat szrintem is gaz
4/5 anonim válasza:
nincs értelme szerintem. ha az ember emlékezni akar valakire, akkor egy szimbólum, közös emlék, vagy hasonló sokkal kifejezőbb, mint 2 betű valami giccses betűtípusban.
5/5 anonim válasza:
Értelmetlen baromságnak tartom, mint minden tetoválást. Kedvencem, mikor azzal jönnek, hogy "mit jelképez", meg "mit jelent számomra". Hát, bármit is jelent, egy normális munkahelyre nem jutsz be, 30-40 év múlva, ha megereszkedik a bőröd, irtó ronda lesz, komolyabb emberek kerülni fognak, sőt, lehet, hogy te is megbánod pár éven belül. Ízléstelen és naiv dolognak tartom a tetoválást. Ha valamire emlékeztetni akarod magad, miért kell a bőrödbe vésni? Válassz ki egy medált, ami tetszik, gravíroztasd bele (bár szerintem még ez is baromi nagy naivságra vall - miért nem elég valamit egy könyvben, képen, vagy a szívünkben őrizni?) és hordd állandóan. Fiúként engem baromira zavarna, és nem csak azért, mert igénytelenségnek tartanám, hanem, mert ostobaságra és rövidlátásra vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!