Nektek mit mond ez a tetoválás, és mit jelenthet?
Régóta szemezgetek ilyesfajta tetováláson, mi lehet a jelentése az ehhez hasonló tetoválásoknak? (gondolom mindenkinek mást jelent, de azért hátha van valami jelentősége) Válaszokat előre is köszönöm! :)
a tulajnak biztos van valami oka, hogy feltetoválta, ha másért nem is, tetszett neki, bár látszik, hogy a hajókhoz semmit se konyít.
A képen egy viharban lévő hajó van, legalábbis így látszik, ami furcsa, mert viharban a madarak nem repkednek. Kettő: ez egy kereskedelmi hajónak kinéző fregatt? ... szóval mi van? :D a kereskedelmi hajók öblösebbek, nem ilyen karcsúak, a hadihajókon az ágyúnyílások pedig szépen látszanak még ha zárva is vannak. Aztán nézzük a vitorlát. Mintha reffelve lenne az erős szél miatt, de így visszahajtani csak kikötőben szokták a szárítás miatt, hogy utána javíthassák a vásznat... Aztán hiba még a harmadik árbóc, de az úgy egészen. Olyan, mint egy cövek. Hiba még, hogy az orrsudárvitorla kötélzete... láthatatlan :D vagy nincs... Aztán hiba még, hogy fehér zászló van a hajón fent, az sem a főárbócon és hátrafelé lebeg...??? most akkor mi van? :D tolat a hajó?
Na de ezektől eltérve olyan, mintha egy kikötőből a vihar által elvitt hajó lenne, ami a tulaj nagyon morbid módon átalakított egy mély csónakká, hogy egy ablak se legyen rajta.
Ugyan a vonalak vezetése egyenes, de a tárhatása nagyon rossz. Árbócok nem párhuzamosak, az árbóckosarak kereksége ami így ovális kéne legyen inkább egyenes. A művész, aki csinálta, valószínűleg nem a legprofibb, de már csinált pár egyszerűbb mintát. Túl korán vágott bele a realsztikus témába.
Személy szerint szeretem a vitorlásokat, de nem tetováltatnék magamra. Ha mégis, akkor is színesben, mert ez így nekem eléggé semmitmondó.
Szóval nekem ezt mondja. Első ránézésre elmegy, de ha alaposan szemügyre veszed, mindenhonnan sántít.
Elsőre nekem Harry Styles ugrik be. :D
Az előzővel nem lehet nem egyetérteni! Nagyon jól összefoglalta. Túl nagy, sötét és még laikusként is feltűntek azok a hibák, amiket felsorolt.
Nekem nem mond semmit, de másnak biztos jelenthetnek valamit ezek a szimbólumok (a hajó, a madár, a vihar, a tenger...). Mindegyikre sok magyarázat létezik, mindenki más, szóval mást is lát mögéjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!