Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Pók fóbiám van és pókot...

Pók fóbiám van és pókot varrattam magamra?

Figyelt kérdés

Az alkaromra egy madár pókot varrtam,mert nagyon idegesített ,hogy félek a pókoktól.egy 10-15 cm-es.

Az a pók ami rajtam van nem idegesít,sőt teszik. A kisebb pókokkal meg is barátkoztam .

lehet hogy hülyeség volt ez?Mindig pók fóbiám lesz?

Amúgy szép a tetkó.

2015. máj. 26. 12:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy aranyos történet. Honnan kéne tudnunk, hogy lesz-e pókfóbiád?
2015. máj. 26. 14:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Talán a pók a legutolsó dolog amit magamra varratnék.. Ha a fóbiád megszüntetésére csináltad elég nagy hülyeség volt hisz a pók egész más élőben, mint egy tetováláson. Mozog, nagy, csúnya, szőrös, rengeteg szeme és lába van...fújjj! (Á kissé sincs nekem is pókfóbiám! :D)
2015. máj. 26. 20:52
 3/11 Gery1988 válasza:

AVE!

Az arachnofóbia (pókiszony) enyhíthető vagy megszüntethető. Megfelelő módszerek, türelem és akarat kérdése. Először csak beszélnek az illetőnek róla, majd képeket néznek róluk, később már terráriumon keresztül élőben nézik és ha minden jól megy sétáltatják is a kezükön :-)

Nagyvonalakban ennyi.

Az, hogy Te meddig félsz tőlük, az leginkább Rajtad múlik.

Saját példa: nem vagyok jóban a magassággal. Építkezésen vázszerkezeteken, állványokon mindig egyre csak felfelé törekedtem fokozatosan. Egy idő után elég jól elvoltam nagyobb magasságban is. De tenni akartam azért, hogy legyőzzem a félelmem. Mindenkin saját magán múlik szerintem.

2015. máj. 27. 08:41
 4/11 A kérdező kommentje:

Azért jól néz ki a tetkóm,sőt szeretem is. A kisebb pókokat meg is fogom ,vagy engedem ,hogy a kezemre másszon.

Régebben olyan is volt ,hogy találtam egy pókot a szobámba és be sem mertem menni .Éjjel nem mertem el aludni ,hátha rám ugrik vagy ilyesmi.Sétáltunk az erdőkbe nekem az maga volt a pokol.Még a pókhálótól is féltem.

Én úgy érzem megbarátkoztam velük. Azt nem tudom,hogy a madárpókot megfognám-e ,mert még élőbe nem is láttam.

2015. máj. 28. 10:49
 5/11 anonim ***** válasza:
33%

Én a helyedben a kisebb pókoktól is félnék, mert azok is ugyanúgy megcsíphetnek.

A tetoválást meg távolíttasd el, mert nagyon ronda.

2015. máj. 28. 12:06
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Honnan tudod,hogy ronda nem is láttad. nem ronda 3D-be van csinálva és szép !

2015. máj. 28. 12:39
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Úgy értettem, hogy a tetoválás önmagában csúnya.
2015. máj. 28. 14:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Alkaron tetkó? Még ha neked vagy másoknak tetszik is, majd szégyenkezhetsz miatta, mikor mindig megítélnek miatta a munkahelyeden, párkapcsolat kialakításánál.
2015. máj. 28. 14:53
 9/11 A kérdező kommentje:

Rossz hírem van 50/N éves és le vagyok %-olva.Én már nem fogok dolgozni. A környezetem mind tetkós. Magasról teszek arra, hogy idegenek tetszik vagy sem.Nekem szép és ennyi. :)

2015. máj. 29. 11:01
 10/11 A kérdező kommentje:
****mindenki
2015. máj. 29. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!