Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Kezfej tetovalas (alkar)?

FCBmadzsó kérdése:

Kezfej tetovalas (alkar)?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Erdekelne ,hogy a kezfej tetovalas milyen gyorsan kopik,es hogy egy vekony testalkatu embernek hogy all egy szines tetovalas kezfejtol konyokig avagy feljebb?Erdekelne az is ,hogy mennyiben valtozhat torzulhat egy igen aprolekos munka a karol es kezfejen kulon,hizas eseten esetleg rendszeres edzes kovetoen? Ha 18 evesen igen vekony az alkatom es lehet meghizom esetleg arra gondolok ,hogy torzulna.Tetovalo avagy aki ert hozza orulnek ha segitene :) elore koszonom!
2015. máj. 5. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Már most hízni akarsz? D: Szép jövő, mellesleg a kézfejen jobban kopik, mint egy átlagosabb helyen pl. váll, mert nyilván jobban igénybe van véve pl. télen kesztyű nélkül mész el dolgozni és kiszárad a kezed stb.
2015. máj. 6. 00:55
 2/5 anonim ***** válasza:
93%

sok helyre nem fog menni dolgozni így.

ilyen tetkó akkor való,amikor már készen van az ember és nem kerül függőségi,kiszolgáltatott,alkalmazotti viszonyba,vagyis amikor az önmegvalósítását éli és már nincsen beleszólása,ráhatása senkinek sem az életére.

ha a kérdező lottónyertes vagy örökös akkor lenne ez esetleg érthető,mert akkor nem kell soha állásinterjúra mennie.

2015. máj. 6. 02:24
 3/5 A kérdező kommentje:
persze tudom mivel jar munkavallalas szempontjabol de belevagnek ennek ellenere.Koszi a valaszokat!A tetkokra a garancia mire es hogyan ervenyes,es meddig?
2015. máj. 6. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy változik a súlyod, izomzatod, úgy változik a tetoválás is. Én a tetoválásom elkészülte után lefogytam 20 kilót és "arrébb ment". Hál' Istennek nem látványos, de szerintem várj vele, amíg teljesen kialakul a tested.
2015. máj. 6. 13:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2015. máj. 6. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!