Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás mosása az első nap...

Tetoválás mosása az első nap hogyan történhet?

Figyelt kérdés
Viszonylag nagyobb és sok festéket tartalmaz az enyém így a zuhanyrózsából hideg vizet engedtem rá és kézzel végig,,dörgöltem" ami kb. annyi volt, hogy áthúztam rajta óvatosan a kezem és a művelet után egyből felitattam óvatosan papírtörlővel, viszont barátnőmé sokkal kisebb ő a kezét vizezte és azzal simította végig és azt mondta, hogy ahogy én csinálom az nem jó, ez tényleg nem volt jó neki és én is a tenyeremmel kenegessem?
2015. ápr. 29. 21:45
 1/1 anonim ***** válasza:

nyugodtan zuhanyozhatsz vele meleg vízzel, de ezt a tetoválónak el kellett volna mondania. én mindig lemosom róla a mocskot, húslét és kieresztett tintát sima meleg vízzel, aztán óvatosan felitatom a vizet törcsivel (fájna is törölgetni)

az a lényeg, hogy áztatni nem szabad (pl kádban fürdés), de az nem fog ártani neki, ha folyó vízzel megmosod.

2015. ápr. 30. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!