Milyen szimbólum fejezné ezt ki? (Többi lent. )
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretnék tetoválást csináltatni, és tudom, mit akarok kifejezni, de nem tudom, mivel. Az lenne a jelentése, hogy anyukám borzalmas anya volt, egész gyerekkoromban elvette az önbizalmam, hogy úgy érezzem, semmire sem vagyok képes nélküle, és mindig megalázott és bántott, de sikerült kitörnöm az "uralma" alól, és többé már nem ő irányítja az életem. Mi fejezné ki ezt legjobban? Vagy honnan meríthetnék ötleteket?
2015. ápr. 1. 11:17
1/3 anonim válasza:
az álmokban pók az anya jelképe. talán tetoválásnak is jó lenne pl egy fekete özvegy
2/3 anonim válasza:
én valami szárnyaló madárra gondolnék, ami kifejezi, hogy kitörtél a rosszból és haladsz felfelé
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezek jó ötletek! :)
2015. ápr. 1. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!