Mihez tudnád hasonlítani a tetováláskor érzett fájdalmat?
Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 08:57
11/20 anonim válasza:
nekem nem fájt. kb amikor darázs fullánkba léptem akkor meg akartam halni, oké h ez hosszadalmasabb de nekem nem fájt.(7. csigolyámon van egy 15 cm hosszúkás tetoválás) nekem annyi volt benne a kellemetlen, ahogy zizeg a gép és engem a nagyon irritált, nem a hangja hanem a bőrömön.
12/20 anonim válasza:
Nekem is a vádlim környékén van egy 20 cm-es álomfogó. Nagyon féltem tőle. Az első fél óra semmi. A maradék 4 az fájt. A fehér jobban. Ha ladsabra veszi a gépet az jobban fáj, de kibirod. Amint kész lesz a tetkó, a gyönyör miatt elfelejted a fájdalmat. Nekem a gyanta aokkal jobban fájt , sőt az is fájdalmasabb amikor télen ki van száradva a bőröd és nyúzódik, nekem legalább is.:) Ja és amint meg lesz az első.. függő leszel. :)
13/20 A kérdező kommentje:
ettől tartok én is :D
2015. márc. 26. 06:45
14/20 anonim válasza:
Nekem olyan volt, mint mikor a macskám dagasztás közben megkarmolgat, nem erősen, de fájdalmasan :D
15/20 anonim válasza:
Szerintem inkább csak zsibbasztó, de anno én is nagyba rákészültem, aztán "kellemes" csalódás volt ahhoz képest, mint amire számítottam.
16/20 Lorah válasza:
Szia. nekem a nyakamon van hátul és nekem nagyon nagyon fájt. ott lódarázs csípés érzés volt. soha többé nem szeretnék tetoválást.
17/20 anonim válasza:
tarkón kellemes nagyon. csuklón kicsit csikis volt nekem, ettől féltem is, hogy nekiállok nevetgélni XDD de olyan jó érzés, hogy csak picikét fáj.
18/20 Kincsesne válasza:
A legjobb hasonlatnak az "abszolút fölöslegességet" tartom. Amerikában kitűztek egy pályázatot annak bemutatására, hogy "mi az abszolút fölösleges?"
A NYERTES pályázó bemutatott egy nagy SZEKRÉNYT, amelynek az ajtaján egyetlen GOMB volt. Megnyomta a gombot, mire kinyílt a szekrény ajtaja, kinyúlt belőle egy kéz, az is megnyomta a gombot, mire az ajtó ismét bezárult.
Persze, tévedés, hogy ehhez hasonlítom a tetoválást.
Mert amellett, hogy SZINTÉN ABSZOLÚT FÖLÖSLEGES, még fájdalmas, időigényes és költséges is. Ezért a tetoválás témája további kérdést vet fel: MINEK, ha még fáj is?!
19/20 Manka68 válasza:
Nekem olyan érzés volt, mint amikor gyerekkoromban elestem és levertem a bőrt a térdemről. Csak ez tovább tart. :-) Viszont határozottan szebb a végeredmény. :-) A vádlimon van. Az a pár centi fájt a legjobban, ami a legközelebb volt a bokámhoz. Ott érzékenyebb a bőr.
20/20 anonim válasza:
Kb olyan mint mikor hátba ba**nak szívlapáttal.... de megszokható 2-3 alkalom és utána mintha csak simogatnának vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!