Milyen tetoválásom legyen?
Figyelt kérdés
Igazából már tudom pontosan,hogy milyet szeretnék és van egy elképzelésem de szeretnék még több ichletet meríteni képekből de sajnos nem találtam olyat ami megfelelne. Egy színes kolibrit szeretnék az alkaromra és ehhez szeretnék segítséget kérni, szoval aki bármilyen hasonló képet tud az említett elképzelésemhez hasonlóan legyenszíves küldjön linket, vagy bármi ehhez kapcsolódó képet. Nagyon szívesen fogadok el tanácsokat is.2015. márc. 23. 21:23
1/5 anonim válasza:
Instagramon tobb tetovalast talalsz mint barhol. En is onnan meritettem otletet, igy mar a bal karom teljesen ki van varratva. De vigyazz a szinekkel meert azzal lehet a legjobban elbaszni a tetovalsokat pl az elozo tetovalom "sajnalta" a szineket lattam a munkaiban es nem mertem vele szinest varratni. Az a legjobb ha profi tetovaloval csinaltatod. Elsonek hazhoz jott egy fiatal fiu aki tetkokat vallalt el az alkaromat kivarrattam vele teljesen, a tinta "foltokban" van benne es a munkaja is gagyi most uj tetovalom van aki igenyesebben es raadasul olcsobban is dolgozik. Vigyazz a tetovalokkal azt ajanlom!
2/5 anonim válasza:
Miért nem terveztetsz? Csomó tetováló meg is tervezi a munkát tudtommal.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, mindkét tanácsot megfogadom.
2015. márc. 24. 06:14
4/5 anonim válasza:
Keress egy tetoválót, akinek tetszik a stílusa, és tervezzétek meg együtt.
5/5 A kérdező kommentje:
Oké,köszönöm. De aki tud linket az küldjön legyen szíves!
2015. márc. 25. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!