Ki hogyan kezelte a tetoválását?
Nekem azt mondták nem kell fóliázni sőt jobb ha a levegőn gyógyul.
Most mi az igazság?
Igen régen ez volt az eljárás tetoválás kezelésére. (Valahol még manapság is)
Akkoriban nem is voltak olyan minőségű tetkók, mint manapság. Meg hát valljuk is be őszintén, akik tetoválást viseltek, azok más csoportba tartoztak.(Megítélés szerint biztosan)Manapság ez már kicsit változott.
Gondolj csak bele, tustintával meg varrótűvel, meg cérnával tetováltak. Sem a minőség, sem pedig a higiénia nem volt szempont.
Ha legközelebb tetováltatsz, próbáld ki, hogy az általam fentebb linkelt megoldás jó-e neked? Nem hinném, hogy csalódni fogsz.
Én számtalanszor kipróbáltam.
Nekem az ötödik napon már ezzel a módszerrel legyógyul,sőt mostanában már az első két napban nyák sem képződik, sem a tinta nem jön ki.
Én nem értem azt a tetoválót aki azt mondja ne fóliázd...
Ha logikusan gondolkozunk azért kell, hogy ne szennyeződjön, hogy minél kisebb legyen a gyulladás, fertőzés veszélye.
Ahogy előttem is írták, gondolom nem steril a ruhád a környezeted ahol jársz. Ergo, nagyobb a kockázat veszélye, hogy valamit elkapj mivel csak több tű szúrás érte a bőrödet.
Nekem sose volt olyan problémám, hogy sebesedet volna vagy bármi ilyesmi.
Ha megvan a megfelelő óv intézkedés ilyen nem fordul elő.
Pedig nekem már van egy jó pár tetoválásom.
Kérdező! Megkérdezhetem hol csináltattad? Szalonban?
Kedves Utolsó válaszoló!
Nem szalonba csináltattam ,hanem házhoz jött.
Van benne logika,hogy miért ne fóliázzuk a friss tetoválást.Mivel az enyém hétvégén lett csinálva és legtöbbet hétvégén csinálják amikor nem megy dolgozni a "páciens" így kisebb a veszélye ,hogy fertőzést kap.
A fólia alatt én nagyon izzadnék és félő,hogy kimosódna a festék.
Régen amikor fogyókúráztunk volt,hogy a derekunkat befóliáztuk,hogy több zsírt égessen a meleg fólia alatt.
Most nekem is van ezen kívül tetoválásom és nem kellet fóliázni,szépek élénk színűk van és kicsi festék sem jött ki belőle.
Nekem az a véleményem,hogy addig amíg ez a tetkós csinál nekem tetoválást addig az ő szabályait fogom betartani.
Sok helyen olvastam ,hogy a fóliázás nem kell.Azért kérdeztem meg,hogy "Ki hogyan kezelte a tetoválását?"
Kösz a válaszokat!
Mi az ,hogy sufni????
Nem is láttad a tetkóimat mit dumálsz? Nagyon is jók! Ja és nem én fizetem a szalon rezsiét,mert ott azért drága.
Ahogy már írtam is, csináld úgy, ahogy mondta a tetováló.
Mindenki úgy vállal garanciát, ahogy ő mondta a kezelést illetően.
Tény én se csináltattam volna itthon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!