Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ki hogyan kezelte a tetoválását?

Ki hogyan kezelte a tetoválását?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondták nem kell fóliázni sőt jobb ha a levegőn gyógyul.

Most mi az igazság?

2015. márc. 23. 12:40
1 2
 1/16 Rókabubi válasza:

En is hallottam mar mindenfelet, de en mindig foliaztam oket es tokeletesen gyogyultak.

Meg ha a ruha takarja azert megis jobb, ha van rajta folia, nem kened ossze a ruhadat a kremmel, a sebbe pedig nem ragadnak bele kis szoszok.

A lenyeg, hogy a megfelelo tisztitasra figyelj oda

2015. márc. 23. 12:57
 2/16 anonim ***** válasza:
En sokaig foliaztam szinte vegig, neha egy fel orat szabadon hagytam szellozni. Ket kutya van nalunk a lakasba jobbnak ereztem ha foliazom amig nem gyogyult be. Igen a ruhas ugy is igaz.
2015. márc. 23. 13:32
 3/16 anonim ***** válasza:
Azt csináld, amit a tetováló mond, mivel csak úgy él a garancia a munkára.
2015. márc. 23. 14:01
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
3 napig fóliázom, utána csak krémezem és szabadon hagyom.
2015. márc. 23. 14:04
 5/16 anonim ***** válasza:

Én 4 napig fóliáztam és 4 óránként cseréltem rajta a kötést, miután lemostam szappanos vízzel 1-2 percet hagytam szabadon és csak utána kentem be és fóliáztam.

Mi után ez letelt utána 3 hétig tovább kentem.

Nagyon szépen begyógyult és nem lett rajta seb egyáltalán.

DE! Én azt ajánlom, hogy ha csináltatsz akkor a tetováló amit mond kezelést illetően úgy csináld. Sokan csak így vállalnak érte felelősséget!

2015. márc. 23. 16:17
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

Barátom így kéri.Csináltam az elsőt hagyományosan és az lett a vége, hogy sokára gyógyult és varos lett.Begyulladt és rettenetesen fájt.

2015. márc. 24. 06:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondta a tetováló ,hogy tilos fóliázni,mert a baktériumok a nedves fokpakk alatt jobban szaporodnak.Nekem 5 napja készült a tetkóm és egyáltalán nem fájt és nem gyulladt be. még varasodik,de nem kezdett lepotyogni,mint az elsőnél ami kb. 2 hét alatt rendbe jött.Elég érzékeny helyen van a kéz belsőfelén.
2015. márc. 24. 11:54
 8/16 Chone válasza:
Bepanthennel kentem és fóliáztam
2015. márc. 24. 12:08
 9/16 anonim ***** válasza:

Gondolj bele a nedves folpack, "ami tele van baktériummal" az egy bepanthenes "légmentes" környezet. Itt elszaporodó baktériumok valószínű a gyógykenőcsös környezetben nem annyira fognak gondot okozni, mint a ruha mosópor-öblítő maradványai, a házi por, meg az utcán összeszedett kitudja mi nem, mert gondolom nem steril a ruhád és ahol jársz.

Azt hogy a levegőn mennyire oxidálódik a festék és a seben var képződik, azt már nem is merem említeni. Rajtam durván egy m2 tetkó van, de eddig egy volt egyedül varos, amit nem fóliáztam. De miért kérdezted, ha jobban tudod a kezelés menetét?

2015. márc. 24. 14:36
 10/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Nem tudom a kezelés menetét éppen azért kérdeztem,mert ez a fóliázás mindenhol olvasom,hallom.

Egy videóba láttam,hogy csak addig teszik rá amíg haza ér aztán le kell venni.

Egyébként én egy vasalt, régről maradt pelust tettem rá így egyáltalán nem porosodott vagy szennyeződött be.

Nem tudom ma kezdett el hámlani,kicsit viszket,de nem gyulladt vagy ilyesmi.

2015. márc. 24. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!