Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek hova csináltassam?

Szerintetek hova csináltassam?

Figyelt kérdés
[link] tesóimmal egyforma tetkót megyunk csináltatnii..egyikunk se akarja a csuklórjára mert elég vékony a kezunk..a bokájukra mennek tetettnii..én a tarkómra gondoltam..de nem tudom most,mert vki azt mondja h fáj vki nem..és máshol nem is tudom elképzelnii a tetoválást..:D sztetek?
2015. márc. 17. 17:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
56%
Szia! Nem szeretnélek megsérteni de szerintem ne csináltass tetkót 18 évesen. Főleg ne olyan helyre ahol nem látszik! Ha te nem szeretnéd ne menj bele csak azért, mert mások így gondolják, még ha ők a testvéreid is. De ők már legalább felnőttek. Javasolj nekik például sisteres karkötőt, vagy hennát. Ez csak az én véleménye:)
2015. márc. 17. 18:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem tudod, hogy akarsz-e.

Nem tudod, hogy hová.

Félsz a fájdalomtól.

Ez a három elég ok ahhoz, hogy ne csináltass tetoválást. Majd ha egymagad döntesz róla, és pontosan tudod, hogy egész életedben akarod viselni az adott tetoválást, akkor csináltass.

2015. márc. 21. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!