Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi a velemenyed ha egy 50...

Anika40 kérdése:

Mi a velemenyed ha egy 50 eves no tetovaltat?

Figyelt kérdés

2015. márc. 13. 19:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én régóta szerettem volna tetoválást, de mivel beosztott ként dolgoztam, nem lehetett. 3 éve sikerült beindítani a saját vállakozásomat (39 évesen) és azóta kerültek fel a tetoválásaim. Mindegyik tetoválásnak van jeletése, mindegyik fontos dolgot tükröz, tehát nem csak ilyen divat tetoválások. Szerintem semmi nincs abból, hogyha valaki idősebb korban tetováltat.
2015. márc. 15. 15:57
 12/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem probléma, igazából az nem mindegy, hogy mit.
2015. ápr. 3. 18:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyanaz mint egy fiatalabbnál. Reménykedek, hogy nem valami sablon hülyeséget varrat divatból, hanem a mintájának lesz értelme :)

Ugyanúgy ajánlanék neki szalont mint bárki másnak :D

2015. ápr. 10. 19:40
 14/14 anonim ***** válasza:

amit én írtam, hogy nekem személy szerint nem tetszik, az én privát vélemènyem. ne befolyásoljon senkit, aki saját maga személyiségét így érzi teljesnek. nekem nem tetszik,de ettől az illető nem lesz se több, sem kevesebb.

legyen mindenki önmaga, és érezze jól magát a bőrében!

üdvözlettel:Én 😀

2015. ápr. 10. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!