Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Sugar girl tatto mellé milyen...

Sugar girl tatto mellé milyen tetoválás nézhet ki jól? 21F

Figyelt kérdés
láttam már sok sugar girl tattoo-t de szinte mindegyik csak magába van , nekem pedig kéne valami mellé . Ugye ez mexikói kultúra. Fogalmam sincs hogy mi illene mellé .ötlet ?

#tetoválás #sugartattoo
2015. márc. 12. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor miért akarsz ilyen tetoválást magadra varratni, ha nem tudod, nem ismered? Egyébként ha elmész egy szalonba és megkérdezel egy tetoválót, akkor elmondja neked, tanácsot ad, készít rajzokat és terveket stb.
2015. márc. 15. 16:01
 2/6 A kérdező kommentje:
Először is , kezdjük ott hogy van egy ilyen tetkóm :)) másodszor , tudom a jelentését :) harmadszor , köszi a választ nem sokra mentem vele mivel ezt én is gondoltam , csak most nincs annyi időm se hogy bemenjek egy szalonba ! azért szeretnék először neten nézegetni képeket!
2015. márc. 16. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
azt írod hogy mexikói kultúra, akkor gondolom valami egyébb mexikói kultúrából vett minta illene mellé :D ezt annyira nehéz kitalálni?? :)
2015. márc. 16. 14:26
 4/6 A kérdező kommentje:
igen ,mert nem találok lóf**zt se
2015. márc. 18. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

figyelj, tényleg nem akarlak csesztetni, de te totál nem ismered a mexikói kultúrát. Ugye csak divatból varrattál, semmi jelentéssel nem bír a tetoválásod?

Hogy van felütve a cukorcsajod, van háttere? Ha nincs, akkor lehet mögé egy napot tenni, természetesen az adott stílusnál maradva, de ezt egy tetováló neked odatervezi. Lehet alá, felé, mellé azonos stílusú koponyát, ilyen tetoválásból is van számtalan, egy tetováló ezt is odatervezi neked. Kilehet egészíteni virágokkal, ezen belül rózsa és gerbera amelyek gyakoriak a stílusnál. Lehetnek azték kultúrából vett elemek is kiegészítésként. Azért mondtam hogy egy tetoválót keress meg vele, mert ő megtudja neked tervezni, felrajzolni, megnézitek hogy jó e, összhangban van e stb, ezt itt nem tudjuk neked megcsinálni hogy mondunk egy oda illő dolgot és az tökéletesen passzol.

2015. márc. 18. 18:11
 6/6 A kérdező kommentje:
De teljes mertekben tudom h mit jelent ami a karomon van ! Meg hogy kik azok az aztekok ! Koponyat mar akkor is akart a tetovalo csak en nem akartam ! Na mindegy majd lesz valami .koszi !
2015. márc. 19. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!