16/f szerintetek megbánnám?
Szóval szeretnék egy tetoválást a mellkasomra egészen pontosan a szivem fölé... Mivel a motorozás az életem így ez a kép lenne amit fölvarratnék magamra...
Szerintem a motorozás egy olyan dolog ami tényleg egy életre magához láncol... az első motor amin ültem egy Yamaha YZF-R6 volt és az első körömön 240 el vittek... mikor leszálltam a motorról remegtem annyira élveztem és egy kicsit féltem is de közben nevettem.. azóta ha meglátok egy motort rögtön a szabadság, nyugalom és a béke jut eszembe... szóval igen.. motor "őrült" vagyok.. szerintetek így mennyi az esélye, hogy később megbánom a dolgot?
Elég kicsi az esélye annak, hogy megbánod, főleg, hogy ez kis minta és bármikor eltakarhathatod majd egy másik, nagyobb tetoválással ha úgy döntesz, hogy már nem tetszik. Én ha motor őrült lennék és ilyen tetoválást szeretnék akkor tuti a csuklómra tetováltatnám de ez én vagyok, neked kell érezned.
Amúgy teljesen oké ez a hozzáállás, hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!