Lábfejre nagyon fájdalmas tetováltatni?
Már van egy tetkóm a hátamon, gerincen és lapockán eléggé fájt a színezés de tűrhető volt.
17L
Én is tervezem a lábfejre a tetoválást, de amit olvastam, és másoktól hallottam, hogy baromira fáj, így egyre jobban kezdek lemondani róla.
Nekem eddig két tetoválásom van. Az egyik az alkarom külső felén egy fekete-fehér matyóvirág
a másik szintén alkaron de belüle egy írásos szöveg: "Az Igazság Mérlegét a szívünkben kell megtalálnunk!" (ez egy egyiptomi bölcs idézet) Viszont én magyarul írattam, mert ezt csak azok tudják elolvasni akik magyarok. Kint élek Angliába és az angolok szerint mivel nem tudják elolvasni, olyan egzotikusnak, szépnek találják. Az egyik angol barátnőm nem is olyan régen kért meg, hogy egy általa választott idézetet írjam már le magyarul, mert így szeretné magára varratni.
Kár, hogy te angolul írtad azt ami magyarul is szépen hangzik és szép lett volna.
A tetoválás ellenesek mégis mi a túrót keresnek a TETOVÁLÁS topicban?
Na erre mondj nekem egy ellenpéldát légyszi.
Kedves kérdező, először is részvétem édesapád miatt.
Nekem ugyan nincs lábfej tetkóm, de több ismerősömnek is van, állítólag a legfájdalmasabb helyek egyike.
De szerintem ha tényleg akarod a tetkót, ez ne állítson meg, a fájdalom nem tart örökké, a tetkó viszont igen :)
tök szánalmas emberek irtak válaszokat
Én most tetováltattam a lábfejemre és nem mondhatnám hogy különösebben fájt, le volt támasztva,nem is mozgott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!