Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Lábfejre nagyon fájdalmas...

Lábfejre nagyon fájdalmas tetováltatni?

Figyelt kérdés

Már van egy tetkóm a hátamon, gerincen és lapockán eléggé fájt a színezés de tűrhető volt.

17L

2015. márc. 5. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
Büszke nem lehetsz magadra...
2015. márc. 5. 21:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a bőr alatt egyből ott a csont. Ja, és rángatózik a láb varrás közben :D
2015. márc. 5. 21:32
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Baromira fáj a lábfejen.
2015. márc. 5. 21:34
 4/13 A kérdező kommentje:

Kedves első. Mielőtt ítélkeznél, kicsit "kioktatlak".

Művelt vagyok, szeretek olvasni és 4.3 az összesített átlagom. Egyetemre szeretnék menni, hogy gyermekorvos lehessek, mondjuk onkológus, vagy mentőorvos. Imádom a művészetet, a komoly zenét, mint pl Beethovent, Vivaldit.

Édesapám meghalt mikor kicsi voltam. Engem védett. Egy autó le akart sodorni minket az útról amikor bicikliztünk, nem vett észre minket. Apukámmal egy biciklin mentünk mert még nagyon kicsi voltam. A mellkasához szorított és az autó motorháztetejére vetette magát. Belső vérzés. Alig élt mire a mentők kiértek.

A hátamon az van:

My Dad is my hero.

I love you.

1970. 04. 17.

Én büszke vagyok magamra.

2015. márc. 5. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
27%

A hát tetoválásnak semmi értelme.

Soha az életben nem fogod látni, csak a környezeted. A szívedhez is tetováltathattad volna és legalább látnád is.

2015. márc. 5. 22:52
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

első te biztos egy nagy gyökér lehetsz :D fuj de utálom az ilyen embereket :D namindegyis

kedves kérdező nekem van a lábfejemen vagyis a kislábujammal egy vonalban a csonton. hát nem kellemes érzés, olyan mintha végig csípne egy darázs de azért ki lehet bírni :D engem levert a víz miközben csinálták. amikor mennem kellett másodszorra megerősíteni na akkor azt hittem megőrülök..valamiért jobban fájt mint az első persze ez szerintem ember függő, neked lehet nem fog ennyire fájni de azért rossz érzés

2015. márc. 6. 09:05
 7/13 A kérdező kommentje:

Tudod hogy mi a különbség a tetovált és a nem tetovált ember között? A tetovált embert nem érdekli hogy te nem vagy az.

Ennyit erről. Szánalmas vagy.

2015. márc. 6. 10:07
 8/13 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező. Tudod mi a különbség a prosti és a nem prosti között? A prostit nem érdekli hogy te nem vagy az. Ha gondolod írok még 100 ilyet mert ezt bármire rá lehet mondani.

Szerintem sem szép a tetoválás, főleg egy lányon. Ha meg valaki azt mondja hogy milyen felszínes vagyok akkor kérlek... Össze lehet jönni egy 150 kg-os kockával ha te nem vagy ,,felszínes''.

Szerintem ezeket a dolgokat hagyjuk mert te mondasz 1 példát én mondok rá 2 ellent.

2015. márc. 6. 17:26
 9/13 SzMHZs válasza:
Eléggé fájdalmas, nekem talán ott volt a legrosszabb az összes közül, de azért kibírható ez is. Amire figyelni kell, hogy utána pár napig ne nagyon mászkálj, mert bevizesedhet és irtózatosan megdagadhat a lábad. Nekem sajnos ez volt, mennem kellett gyakorlatokra, fel se merült bennem, hogy ennyire vacak lesz, mert az előzőeknél ugye nem volt semmi gond - igaz, nem is lábon volt. Kétszeresére dagadt a lábam, nem bírtam ráállni, úgy feszült a lábfejem. Persze ettől szépen legyógyult utána, csak magamnak szereztem 2 kellemetlen napot :) Úgyhogy utána pihentesd, tedd vízszintesbe, akár magasabbra.
2015. márc. 8. 13:15
 10/13 A kérdező kommentje:

8-as

hát, bár a párom nem 150kg, csak 100, és nem kocka csak lolozik minden nap menetrend szerint... szerintem ÉN nem vagyok felszínes veled ellentétben:) de ezt itt be is fejeztem, mivel anyukám megtanította hogy okos enged, szamár szenved:)

2015. márc. 8. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!