Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Létezik olyan tetoválás, hogy...

Létezik olyan tetoválás, hogy csak 1-2 évig tart vagy több és utána eltűnik? Ha igen, akkor kb mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2015. márc. 3. 19:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
és annak mi értelme van hogy 1-2 évig ott van és eltűnik? istenem :D annyit röhögök az ilyen kérdéseken :D a kozmetikai tetoválásnak meg benne van a nevében hogy kozmetika ami azt jelenti hogy szemöldök-szemhéj vagy szájkontúrt tetoválnak. biztos furcsán nézne rád a kozmetikus ha megkérnéd hogy lécci varrd már ki a vállam ... :D:D:D:D ja és a kozmetikai tetoválás JÓ helyen 30-40 ezer forint teljesen más festék meg minden... :)
2015. márc. 5. 13:28
 12/15 A kérdező kommentje:
Utolsó neked üzenem, hogy ne ossz engem, hah nem tudsz semmiről!! Az első kérdésedre a válasz p megcsináltatnám évente két évente? Azóta néztem ilyen dolgokat és képzeld van olyan kozmetikus, aki csinál ilyet rendesen bőrre nem szemhéjra stb. Én csak érdeklődtem, mert van egy problémám és szerettem volna megoldani, nem kéne egyből oltani.
2015. márc. 5. 19:36
 13/15 anonim ***** válasza:
nem oltott téged senki :D hát ja nem tudok semmiről, de nem is akarok tudni, érdeklődtél én meg adtam egy választ ennyi ne háborodj fel ezen :D
2015. márc. 6. 08:56
 14/15 anonim válasza:
a kozmetikai tetoválás 4-5 év alatt szinte teljesen kikopik.
2015. márc. 11. 20:40
 15/15 SzilKa ***** válasza:

A kozmetikai tetoválás nem kopik ki teljesen, hanem csúnyán foltosan kopik. Másrészt a kozmetikus nem tetoválóművész...

Nem létezik ideiglenes tetoválás, maximum henna formájában.

2015. márc. 11. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!