Létezik olyan tetoválás, hogy csak 1-2 évig tart vagy több és utána eltűnik? Ha igen, akkor kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 19:32
3/15 mbogi15 válasza:
szia.Van olyan hogy kozmetikai tetkó és az olyan 4 év alatt tünik el én úgy tudom de azért olvass utána hátha nemjól tudom viszont az egy drágább mulatság kb olyan 10000 nél kezdödik
4/15 A kérdező kommentje:
De gondolom, azt is rendesen tűvel?
2015. márc. 3. 22:04
5/15 anonim válasza:
A kozmetikai tetoválás sem tűnik el nyom nélkül. Elég sokan mászkálnak amorf pacává torzult kozmetikai kisördöggel/macival/ezzel-azzal.
6/15 mbogi15 válasza:
Igen azt is rendesen tűvel. Hát igen sokaknak van akik rossz hejem csináltatnak és azoknak lehet csúny vége de mindenképpen olyan szalonban kell csináltatni ahol már élő személy is akitöl kérdezni tudsz meg tudja mondani főként mutatni azt hogy ő mit csináltatott és hogyan tűnt el ,ez a legbiztonságosabb.de a te bőröd más és ettől függetlenül lehet hogy másként reagál
7/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, hogy tűvel csinálják e, mert rendes tetoválásom nem lehet, mivel vérzékeny vagyok, de szerintem akkor ez is felejtős.
2015. márc. 4. 00:42
9/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek lenne olyan tetováló, aki így elvállal, hogy megcsinál egy tetoválást?
2015. márc. 4. 23:17
10/15 mbogi15 válasza:
Hát vannak elég bavállalósak is de azért mindenképp kérd ki egy orvos véleményét mert ez gondolom attól is függ mekkora lenne a tetkó meg higy mennyit kell rajta dolgozni de szerintem orvosi papírral jópáran vannak akik megcsinálják.Én minden esetre szurkolok hogy az legyen amit szeretnél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!