Mennyire fáj a tetoválás? 10 skálán akinek van és mihez hasonlít? Mintha oltást adnának csak sokszor?
Én nem hasonlítanám oltáshoz az érzést. Mert nem a karodba adják, hanem a bőrödbe viszik be a festéket. Olyan, mintha fognál egy tűt és elkezdenéd felkarcolgatni a bőrödet- Bocsi, de máshoz én nem tudom hasonlítani.
Nekem a felkarom belső felén fájt nagyon... 10/7. Amúgy nem volt vészes.
Bal csuklómon van. Nem tudom skálára tenni a fájdalmat, fájt. Ahol a vastag erem van, és a jobb széle a mintának, ahol közel van a csonthoz égetően fájt. Volt olyan része, ami ilyen 1-2es volt a 10es skálán.
Azért nem tudom skálázni, mert nem sírtam a fájdalomtól, máskor pedig egy erősebb fejfájástól is tudok sírni.
Nem lehet összehasonlítani semmivel. Nekem főleg égető fájdalom volt, mintha nyúznának.
Az oltáshoz nem hasonlít. Azt egy pontban, lassan adják.
A tetoválás inkább az epiláláshoz hasonlítható. És mint az, ez is helytől függ milyen. Lábon, alkaron sima ügy, de mondjuk hónaljban vagy intim részeken ahol nyúlós, érzékeny a bőr, ott eléggé fáj.
Ne menj betegen és fáradtan.
Pihend ki magad és egyél előtte valamit energia dús kaját.
Esetleg vigyél magaddal egy kis csokit és vizet.
Ha ezeket betartod akkor 10/8 helyett rögtön lesz 10/5 az a fájdalom. :D
Nekem a fülem mögött van, ahol elvileg csak csont és idegek vannak, mégsem éreztem vészesnek.
10es skálán talán 5nek mondanám.
Olyan, mintha karcolgatnának, illetve picit ég is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!