Ha házhoz megyek tetováltatni az mennyibe kerülne (kezdő tetováló)?
2-3000
Az orvosi költségek (heg kezelése,fertőzésekre gyógyszer,AIDS teszt,stb)...?...érvényes a TB-d?
Szerintem 5.000 alatt nem tetoválnak.
Egy tetkó általában 5.000/óra + amit a tetováló elkér (ha egy nagyon híreshez mész akkor ez a szám eléggé megugorhat)
Az órabér pedig akkor is 5.000 ha 1 perc alatt megcsinálja vagy ha 59 alatt.
Figyi.
Ne csináltass háznál!
Én nagyon sokat tetováltattam - szalonban, egy elég jó hírű srácnál. Ő 15-ért ül le.
Vele nagyon sokat beszélgettem. Ha olyan tetovál a csuklódra, aki nem tud profi módon, akkor szétfolyik. Az ujjak, a csukló, a kézfej olyan területek, amik nem olyan egyszerűek, mint pl a vádli.
Ha fogsz egy filcet és a vádlidra rajzolsz, meg a csuklódra, nézd meg! A csuklón szétfolyik. Ott nagyon precízen kell csinálni.
Szóval szerintem várj még 3 évet, vagy sétálj be egy szalonba több pénzzel. Én nagyon korán csináltattam tetkót és nem kérdezték hány éves vagyok.
Nem éri meg, h egy elrontott béna tetkó legyen rajtad. Meg ugye amiket írtak... tuti steril? Ha a csuklódon elfertőződik,a kkor szép lesz....
Pfffffffff XDXDXD
az elsőnél a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!