Szerintetek meg erdemes kenni a tetkom?
Figyelt kérdés
sziasztok mult het penteken csinaltam egy tetkot es szerintetek meg erdemes lenne kenni bepanthennel? Azthiszem tegnap elott kezdett hamlani es mar nem latok egy kis bordarabot se lehamlani, szoval mostmar csak eleg lenne testapoloval? Azt hanyszor kene egy nap? Illetve nivea vagy dove esetleg nem lenne jo ra? Elore is koszonom!2015. febr. 26. 11:41
2/2 anonim válasza:
kenheted, de csak olyannal ami nem nagyon zsíros, és csak vékonyan. elég akkor amikor úgy látod hogy kezd száradni, nem kell eláztatni. a nivea szerintem túl nehéz neki, a dove-ot nem ismerem, én garnierrel kenem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!