Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek foliazzam meg be...

Szerintetek foliazzam meg be a tetkom?

Figyelt kérdés

sziasztok!

Pentek delutan csinaltattam egy tetkot a bal mellem fole a kerdesem az lenne hogy szerintetek ejjelre meg befoliazzam? Napkozben polo nelkul jartam igy ez nem volt problema es nem foliaztam be de ejjelre azert vennek fel egy polot, es szerintetek nem lenne baj ha a ruha anyaga hozzaerne? Es ugye a bepanthentol hozza is tapadna, szerintetek nem okozna gondot? Elore is koszonom!

2015. febr. 23. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Aludj ilyen pántos topban, és jól kendd be bepanthennel. Én az elején sem fóliáztam. A tetkónak amúgy nem lesz baja, csak ha még jön róla a festék, akkor az a ruhádat befoghatja
2015. febr. 23. 23:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha fiú vagy, akkor meg egy trikót :D (bocsi, csak ez eszembe sem jutott :D
2015. febr. 23. 23:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Koszi szepen!:) fiu vagyok egyebkent:D csak attol tartottam hogy a poloban a szoszok gondot okoznanak vagy valami ilyesmi meg esetleg hogy inkabb a polo szivja fel a bepanthent mint a tetko:D
2015. febr. 23. 23:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha befoliazod, akkor meg kevesbe gyogyul, nem tud levegozni.

Mint amikor leveszed a ragtapaszt es szana szet van azva a borod alatta.

2015. febr. 23. 23:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem két napig kellett fóliáznom, a tetováló utasításai szerint, szóval szerintem te is elhagyhatod.

Éjjel szerintem félmeztelenül is alhatsz, ha fiú vagy,és akkor nem ragad bele semmi

2015. febr. 24. 11:06
 6/6 anonim válasza:
nekem is úgymond friss a tetkóm, és alig volt rajta fólia, meg szabadon volt, szal szerintem nyugodtan aludhatsz pólóba is. :)
2015. febr. 24. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!