Első tetoválásnak teljes hátast?
Szerintem semmiképp sem..:D Én is egy elég nagy motívummal kezdtem a hátamra, befedi a fél hátamat, de azt gondoltam mi az nekem, sima lesz.
Hááát... :D
Amikor az első pöttyöt mutatta a tetováló, nem is éreztem, mondtam is neki ez tényleg semmi. Majd az első vonalnál már kicsit máshogy gondoltam. :D Nos hát voltak pillanatok amikor a csontos részeknél jártunk amikor az ájulás kerülgetett.
De egyébként ha jó fej a tetkós, és eldumálgattok nem vészes, hamar elmegy. De én ott, a székben feküdve nagyon megbántam. Persze amikor elkészült már örültem.
Kezdésnek semmiképp nem ajánlom!
Ha mindenképp szeretnél, kezd egy kisebbel, szokd az érzést, milyen is az, amikor a bőrödet húszmilliószor átlyuggatja a tű! :)
Aztán utána döntsd el, hogy akarod- e a teljes hátast! Nekem a második tetoválásom félhátas, lapockától egészen farcsontig! Hát volt bajom rendesen, de túléltem és ma már nagyon büszke vagyok rá. Azóta még ezt követte további két tetkó is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!