Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mi számít divat tetoválásnak?

Mi számít divat tetoválásnak?

Figyelt kérdés

Milyen minta az,amikre azt mondjátok divat?

Amúgy nincs tetoválásom és nem is akarok,csak kíváncsi vagyok milyenek a divat tetoválások!

2014. dec. 22. 12:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem divattetoválás az amit csak azért csináltatsz mert most az a divat, hogy van. Magyarul aminek nincs jelentése/jelentősége számodra csak egy minta ami menőbbé tesz.

De pl tipikus divat tatu a gyémánt, az álomfogó sokszor a nonfiguratív is az. De még egy nonfiguratív is messze áll a divattetoválástól ha neked az okkal van, ha jelent neked valamit. Amit kívül gondolnak azzal nem kell foglalkozni.

2014. dec. 22. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

csillag, nonfiguratív, kínai betűk..

igazából nagyon egyszerű szerintem: egyéni legyen a tetoválás, legyen valami jelentése.

2014. dec. 22. 12:57
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Általában az, amit sokan csináltatnak, mert jól néz ki, és csak azért, mert jól néz ki, vagy mert másnak is van. Általában a pillangó, az only god can judge me, never give up, meg a gyémánt, meg a fából kiszálló madarak....

Persze a divattetkókkal nincs az égvilágon semmi gond, ha valakinek tetszik, hát csináltassa.

2014. dec. 22. 12:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

félreérthetően fogalmaztam. szóval a divattetoválás olyan, amit azért csináltatnak, mert mostanában sok embernek van olyan, és nincs is semmi mélyebb jelentése: csillag, kínai felirat stb.

amik biztosan nem divattetoválások: minden olyan, ami egyéni, van valami jelentése.

2014. dec. 22. 13:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

A csuklóra tetováltatott "Faith", "Love", "Hope", "Stay Strong" és társai.

Sablonidézetek, mint a "Never give up", vagy a "Hold on pain ends", "No pain no gain", "Dare to dream", "Believe in yourself", "If you can dream it, you can do it".

A szálló madarak, "Freedom" felirattal.

Csillag, szivecske, tollak.

Végtelenjel, "Infinity" felirattal.

Azok a japán szimbólumok, amelyeknek jelentése többnyire olyan sablonok egyike, mint erő, kitartás, remény, stb.

2014. dec. 22. 13:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, természetesen a kínai szimbólumokra gondolok, nem a japánokra.
2014. dec. 22. 13:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Ment a zöld kéz,mindenkinek:)
2014. dec. 22. 13:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk minden második kliens rózsát, órát/íránytűt, kalligráfiát vagy koponyát kér. Szerencsére azért nyitottak a variálásra, így pl. megvilágítással, stílusirányzattal, textúrával, színekkel érdekessé tehető ez az agyonrágott téma is.

Érdekes mód mi nem kapunk annyi tollas-álomfogós-madaras kérést, de gondolom ennek az az oka, hogy nem a város egyetemi régiójában vagyunk, így inkább a 25-40 közötti korosztály a megrendelő, nem a 18-25 évesek.

2014. dec. 22. 14:02
 9/11 anonim ***** válasza:

Toll, álomfogó, pitypang, elszálló madarak, let it be, let it go, never give up, csillag, hangjegy, violinkulcs, masni, végtelenjel, szivecske

De persze egy egy ilyen is lehet jó, ha valakinek van hozzá tényleg története....de nem tudom, én soha nem csináltatnék ilyet...de igazából a cuki kicsike tetoválások se tetszenek, amiket mostanában csuklóra divat varratni.

Viszont van olyan amiről tudom, hogy divat, de valahogy én nem tartom gáznak: horgony, rózsa, anya/apa felirat, gyerek neve, koponyák, madarak (nem olyan elszálló sziluett, az szörnyű), és szerintem a dalszöveg tetoválások se gázak.

Nekem egy közel húsz centis van az oldalamon egyébként :D

20/L

2014. dec. 22. 23:11
 10/11 A kérdező kommentje:
Dalszöveg tetoválás?Az szép:)
2014. dec. 23. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!