Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hol találok olyan oldalt az...

Snake89 kérdése:

Hol találok olyan oldalt az interneten, ahol kínai szavakat tudok jellé alakítani?

Figyelt kérdés
Szeretném magamra tetováltatni a kígyó kínai jelét, de sehol sem találok hozzá mintát. Nem szeretnék hülyeséget tetováltatni magamra, de akárhány oldalt néztem eddig majdnem mindig más jel volt.

2015. febr. 4. 18:27
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. febr. 4. 18:33
 2/8 anonim ***** válasza:
2015. febr. 4. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Mondjuk kínai jelet tetováltatni mikor kínaiul sem tudsz elég ciki... én tudok kínaiul és láttam már érdekes tetkókat, meg elrontott tetkókat, mert a legtöbb tetováló sem tud kínaiul írni... az is már rossz kezdet. Inkább olyanon gondolkodj aminek értelme is van és érted is és ki is tudod olvasni akár.
2015. febr. 4. 19:38
 4/8 Ezeöccá válasza:

Figyelj, állj meg.

Ne tetováltass magadra olyat, amiről nem tudod, hogy mit jelent. A Google Translate meg ilyen olyan fordítóprogramok katasztrofálisak tudnak lenni. Láttam már nagyon durván félrefordított dolgokat emberre varrva. Ne te legyél a következő hülye gyerek.

Inkább kikeressük neked rendes szótárból vagy lefordítjuk, de csinálj hülyét magadból.

2015. febr. 4. 21:58
 5/8 Ezeöccá válasza:

A kínai írásjeleknek többféle tipográfiai változata van, ugyanúgy mint a latin betűknek (nyomtatott, kézzelírott, serif, sans-serif, stb.)

Azok, amik jól néznek ki, a kézzel alkotott, kalligrafikus jelek. A nyomtatásra szánt alak iszonyat bénán néz ki tetoválva.

Ehhez hasonlókat próbálj keresni:

[link]

és kerüld az ilyet:

[link]

2015. febr. 4. 22:07
 6/8 Ezeöccá válasza:

Ezek is jól néznek még ki:

[link]

[link]

Vannak sokkal művészibbek, de szerintem ezeket nem lehet tetoválással utánozni:

[link]

[link]

2015. febr. 4. 22:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ, igazából még igencsak tervbe van a tetoválás.

Ez lenne az első és pont azért szerettem volna a kígyó kínai jelét mivel ez a horoszkópom és igencsak oda vagyok érte. Meggondolom még vagy 100X legalább. :)

2015. febr. 7. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondok neked egy dolgot. Nem tudom hol laksz helyileg, de biztos hogy ott is van egy kínai áruház/ruhabolt, ott általában a kínai tulajdonos ott van, bemész hozzá és megkéred hogy írja le/rajzolja le neked. Szerintem ez a legegyszerűbb dolog, még ha mondjuk utaznod is kell hozzá 30-50 km-t.
2015. febr. 12. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!