Ma csinaltattam tetkot es 9nap mulva megyunk nyaralni ahol medencezesi lehetoseg is van. Mennyi ideig lehetek a vizbe? A szauna karos a tetkonak?
2-3 hétig tilos áztatni, szaunáztatni, napoztatni a friss tetkót.
Egy tetováló
Én azt mondom, hogy addig ne áztasd ameddig le nem hámlik róla a réteg. Nálam ez már pár nap után bekövetkezik mert odafigyelve ápolom, kenem. Vigyázz, hogy ne nagyon dörzsölje semmi, én alváshoz is beszoktam kötni amikor olyan helyre tetováltatok ami tudom, hogy dörgölődne az ágyhoz.
Miután lehámlik én már simán áztatom, napon vagyok vele, stb..ha száraz akkor még bekenem pl. egy natúr testápolóval, hámlás után már nem bepanthent használok.
Még azok szerint is szépek a tetoválásaim akik amúgy nem csináltatnának magukra, úgyhogy nem mondok hülyeséget. :)
szia teljesen igaza van a tetoválonak aki irt
nekem 3 tetkom van 3 hetet beszoktam tartani hogy nem mentem uszni na jo nyáron csak a 2 hetet de 2 HÉT ALATT TILOS USZNI
első kérdezőnek: telelni bocsánat :*
többieknek köszönöm szépen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!