Mik a szauna káros illetve jó hatásai?
Figyelt kérdés
Régebben egyszer-egyszer elmentem, nem volt különösebben semmi véleményem róla, de nemrég voltunk az Aquaworld-ben és ott nagyon jól esett a szaunázás is és utána a merülés is. Nagynéném viszont azt mondta szerencsém van, hogy nem kaptam szívrohamot. Most akkor hogy van ez? Káros vagy egészséges? Konkrét hatásokra vagyok kíváncsi, ugyanis tervezem, hogy ezentúl eljárok hetente.2009. júl. 20. 09:27
1/1 anonim válasza:
Szerintem nincs káros hatása, ha nincs szívbetegséged. Keringési problémánál (szív, vérnyomás) valóban nem ajánlatos, de ha nincs szívbajod, akkor csak jótékony hatása van. Élénkíti a keringést, izzadással tisztulnak a pórusaid, méregtelenítesz, stb. A finnek a jégbe vágott lékbe ugrálnak a szaunából és elég egészséges nép... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!