Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csóklenyomat tetoválást hova...

Csóklenyomat tetoválást hova érdemes csináltatni?

Figyelt kérdés
Egy számomra rettentően fontos ember csóklenyomatát szeretném a későbbiekben magamra tetoválni.. fogalmam sincs, hogy hova. Gondolkodtam a lábfejem belső részén meg a csuklómon is. Szerintetek hova lenne érdemes? i hol tudnátok elképzelni ilyen tetoválást ahol jól néz ki?

2015. jan. 19. 18:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bokacsont??? No az fájni fog... :/
2015. jan. 23. 12:05
 12/16 A kérdező kommentje:
Lány vagyok. :D Meg fogja érni a fájdalmat.
2015. jan. 24. 13:09
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze, hogy megfogja érni :D nem is azt mondom, csak hogy bátor vagy. Bár egy ügyes tetováló odafigyel mindenre, én is le szoktam fújni érzéstelenitővel míg összerakom a gépet meg ilyenek, az úgy fél óra alatt hat is, bár a bokán még akkor is érezni fogod, mert üti a csontot. Amúgy hány éves vagy? :D

-Tony-

2015. jan. 24. 14:19
 14/16 A kérdező kommentje:
17 vagyok. De nem mostanában terveztem megcsináltatni mert még elég friss az ötlet és egy tetoválást nem hirtelen fellángolásból kéne megcsináltatni, legalábbis az én koromban nem. :D
2015. jan. 24. 14:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Ó, ha lány vagyok, akkor tartom a korábban említett 2 helyet :D
2015. jan. 25. 08:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Hason tényleg nem nézne ki rosszul de nem merném bevállalni ott. :D
2015. jan. 25. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!