Mit gondoltok arról, hogy ha valaki 16 évesen tetováltat? Persze, olyan mintát szeretnék amit nem bánok meg.
2015. jan. 18. 14:17
1/7 anonim válasza:
Lehet, van, ami jól néz ki. Olyan helyre tedd, amit el lehet takarni meg elő is lehet "villantani". (Voltam egyszer egy állásinterjún, ahol az első kérdés az volt, hogy van-e tetkóm. Akinek volt egyből repült. De ha nem látják, nem tudják.)
2015. jan. 18. 14:28
2/7 anonim válasza:
Minden tini azt hiszi, hogy ha 16 évesen eltervez valamit, azt már nem bánhatja meg. Megsúgom, többet fogsz változni, mint gondolod, és pár év múlva már csak röhögni fogsz a régi baromságaidon. Majd akkor tetováltass, ha szellemileg kifejlődtél, azaz felnőttél. Mondjuk 20 éves korod után. De ez csak egy jó tanács, azt csinálsz, amit akarsz.
2015. jan. 18. 14:50
3/7 anonim válasza:
16 évesen még nagyon fiatal vagy hozzá! Szinte lehetetlen olyan mintát találni, amit ne bánj meg. Ha mindenáron szeretnél hallgass az elsőre!
2015. jan. 18. 14:56
4/7 anonim válasza:
16 évesen találkoztam egy mintával, ami számomra az igazi. Ez 9 éve volt, és még mindig szeretném, már egy tetoválóval is felvettem a kapcsolatot, így csak néhány hét választ el attól, hogy rámkerüljön.
Ha biztos vagy benne, hogy nem bánod meg, akkor hajrá.
2015. jan. 18. 15:10
5/7 anonim válasza:
16 évesen tetováltattam, anyukámmal. mindketten ugyanazt a mintát viseljük, mindkettőnknek ugyanazt jelenti.
én sosem fogom megbánni.
2015. jan. 18. 15:24
6/7 anonim válasza:
szerintem várj még vele
2015. jan. 18. 17:43
7/7 anonim válasza:
Hali!
Négy éve tetoválok és eddig a tapasztalataim azt mutatják, hogy a vevő inkább az idő múlásával megszereti, mint megbánja a tetoválást. Bár 16 évesen egy kicsit fiatal vagy még. Ja és még annyit, hogy nehogy nekiállj mintákat keresni, mert bármelyik szalonba bemész azzal, hogy én ezt, meg azt a sablont kérem akkor szerencsétlen művész kikaparja a szemét. Legyen egy konkrét elképzelésed és hid el, hogy majd a varró csodát művel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.