Egy ilyen tetoválást szeretnék, mennyibe fájna? Mennyi idő elkészítenie egy tetoválónak?
Figyelt kérdés
Egy ilyesmi mellkas tetoválást szeretnék, ilyen méretű betűkkel, ilyen szélességben (válltól vállig) és ilyen íveltet.
mennyibe kerül?
Hozzám a Westend van a legközelebb esetleg a Deák térhez közeli green skull.
Kép:
2015. jan. 2. 19:58
1/5 anonim válasza:
elég egyszerűnek tűnik. szerintem meg van egy alkalom alatt, csak lehet pár órát rá kell szánnod, attól függ, mennyire dolgozik gyorsan a művész. árban szerintem 10-15E körül lehet, de mindenki más árakkal dolgozik.
2/5 anonim válasza:
BP INK ! abban az utcában van ahol a green skull.nagyon ügyik:) danit válaszd!
3/5 anonim válasza:
Ez 1 alkalom. Jeff Tattoo Artist. Igy van fent a tattoovalo feszen, en nala voltam ha akarod privibe megmutatom az enyem. O 3oraer 20at ker szoval a tied 1ora alatt sztem meg van.
5/5 anonim válasza:
kb 15 körül van egy ilyen, és nagyjából 2,5-3 órát vesz igénybe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!