Mennyire számíthatok rá, hogy emiatt elítélnek majd?
Én máris elítéllek.
5 év Kalocsa. 10 év közügyektől-
ehh.. elkeserítő, hogy ennyi rosszindulatú ember van.
az az igazság, hogy bármit csinálsz az életben, mindig lesz valaki - vagy lesznek emberek- akiknek ez nem fog tetszeni. tényleg legyen szó bármiről.
egyébként tetoválás csináltatni király! az önkifejezésnek az egyik legjobb formája. ez művészet, amit nem fognak sokan megérteni, de ezektől az emberektől nem is várható el, hogy megértsék.
szerintem jó, hogy egyedi ötleted van.
nekem is van tetoválásom, 2014 júniusában csináltattam 15 évesen. még mielőtt valaki beszólna, hogy tróger ember vagyok ; OM jel díszíti a csuklómat, ami kifejezi a vallásomat és az életszemléletemet mondhatni ebből kifolyólag nem abba a kategóriába tartozik, amit általában varratnak a velem egykorúak. de áldásom rá, hisz semmi közöm hozzá, ha neki jó - nekem is :D
szóval visszakanyarodva.. ne foglalkozz másokkal, ameddig a családod mindenben támogat.
16 / L
tetoválást *
egy t lemaradt, bocsika :D
előző vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!