Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyire számíthatok rá, hogy...

Mennyire számíthatok rá, hogy emiatt elítélnek majd?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, és a 18. szülinapom után (március) tetováltatni fogok. A térdem fölé, a combomra fogom, és egy viszonylag nagyobb, fekete árnyalatos minta lesz. Nem divattetkó, én magam terveztem, egy csomó számomra fontos apró utalással, amiket csak én értek, aki csak úgy ránéz, nem is látná, hogy ezzel utaltam valamire. A lényeg az, hogy nagyon szeretném ezt a tetoválást, és mindenképp meg fogom csináltatni, csak az a baj, hogy félek attól, hogy elítélnek majd. Annyi olyan ember válaszát olvastam már itt, aki zsigerből elítéli azt, akinek tetoválása van, meg rögtön rávágja, hogy undorító, és biztos csak feltűnési viszketegség miatt csináltatta, hogy nem tudom, mire számíthatok.
2015. jan. 2. 09:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én máris elítéllek.

5 év Kalocsa. 10 év közügyektől-

2015. jan. 5. 20:50
 12/14 anonim válasza:
Szia,ha Te akarod azt a tetoválást,akkor sza*d le mások váleményét és csináltasd meg. Ha valaki szeret,akkor ezzel együtt is szeret,ha meg nem igazán,akkor elmehet a búsba. Mindenki fogadjon el olyannak,amilyen vagy. :D
2015. jan. 10. 20:58
 13/14 anonim ***** válasza:

ehh.. elkeserítő, hogy ennyi rosszindulatú ember van.

az az igazság, hogy bármit csinálsz az életben, mindig lesz valaki - vagy lesznek emberek- akiknek ez nem fog tetszeni. tényleg legyen szó bármiről.

egyébként tetoválás csináltatni király! az önkifejezésnek az egyik legjobb formája. ez művészet, amit nem fognak sokan megérteni, de ezektől az emberektől nem is várható el, hogy megértsék.

szerintem jó, hogy egyedi ötleted van.

nekem is van tetoválásom, 2014 júniusában csináltattam 15 évesen. még mielőtt valaki beszólna, hogy tróger ember vagyok ; OM jel díszíti a csuklómat, ami kifejezi a vallásomat és az életszemléletemet mondhatni ebből kifolyólag nem abba a kategóriába tartozik, amit általában varratnak a velem egykorúak. de áldásom rá, hisz semmi közöm hozzá, ha neki jó - nekem is :D

szóval visszakanyarodva.. ne foglalkozz másokkal, ameddig a családod mindenben támogat.

16 / L

2015. jan. 16. 02:37
 14/14 anonim ***** válasza:

tetoválást *

egy t lemaradt, bocsika :D

előző vagyok

2015. jan. 16. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!