Mennyire számíthatok rá, hogy emiatt elítélnek majd?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok, és a 18. szülinapom után (március) tetováltatni fogok. A térdem fölé, a combomra fogom, és egy viszonylag nagyobb, fekete árnyalatos minta lesz. Nem divattetkó, én magam terveztem, egy csomó számomra fontos apró utalással, amiket csak én értek, aki csak úgy ránéz, nem is látná, hogy ezzel utaltam valamire. A lényeg az, hogy nagyon szeretném ezt a tetoválást, és mindenképp meg fogom csináltatni, csak az a baj, hogy félek attól, hogy elítélnek majd. Annyi olyan ember válaszát olvastam már itt, aki zsigerből elítéli azt, akinek tetoválása van, meg rögtön rávágja, hogy undorító, és biztos csak feltűnési viszketegség miatt csináltatta, hogy nem tudom, mire számíthatok.
Vannak sajnos olyanok, akik zsigerből elítélik a tetoválást, bár nem tudom, miért, az egy dolog, hogy valakinek nem tetszik, de mit zavarja, ha máson van?! Nem kell foglalkozni az ilyen emberekkel.
2015. jan. 2. 09:56
2/14 anonim válasza:
Olvass kicsit utána, hányan vannak, akik 18 évesen "egyéni, nekik fontos" tetoválást készíttettek, és utána 5 év múlva meg azon szendvenek, hogy hogyan lehetne eltüntetni.
Azt sosem értettem, hogy ha valaki képtelen megjegyezni bizonyos dolgokat, eseményeket, akkor azt mért a börébe írja fel, összetéveszti magát egy jegyzettömbbel? Ebben semmi egyéni nincs, most fü-fa-virág hirdetötáblának használja a testét, és 10 év múlva meg rájön, hogy az egésznek semmi értelme sincs.
2015. jan. 2. 10:12
3/14 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, nem is ismersz, de máris ítélkezel. Azt sem tudod, mi a minta, amit tetováltatok majd, de máris azt hiszed, hogy meg fogom bánni. Tudom, hogy nem fogom és nem ez volt a kérdésem.
2015. jan. 2. 10:25
4/14 anonim válasza:
Teljesen mindegy mi a minta, gusztustalan, szerintem. Nalam ez parkapcsolat szempontjabol is kizaro ok, es munkaltatokent, ha valaki ugy jon allasinterjura, hhogy kivillan a tetko, biztos, hogy nem veszem fel... engem nagyon zavar...ennyi...
2015. jan. 2. 11:01
5/14 anonim válasza:
A második vagyok és szerintem NEKED vannak szövegértelmezési gondjaid.
ÉN ugyanis NEM ítélkeztem, ha te ennek vetted, akkor VELED van valami probléma.
Ezen kivül RÓLAD egy szót sem írtam, hanem az általános tapasztaltokról.
2015. jan. 2. 11:31
6/14 anonim válasza:
Tudod, hogy nem fogod megbánni? Jövőbe látó képességed neked sincs szerintem, szóval nem tudhatod. A legtöbb tini megbánja, ez viszont tény, mert 5-10 éven belül nagyot fogsz változni, ami most fontos akkor már nem lesz az vagy akár ciki is lesz, ha olyasmi... nem tudom, én csak azt mondom hogy nagyonnagyon gondold át. Combon egy nagy fekete tetoválás nem is igazán szép bármi is az.
2015. jan. 2. 19:04
7/14 A kérdező kommentje:
Nagyon átgondoltam, meg még át is fogom. Valószínűleg májusban csináltatom meg. De egyébként onnan tudom, hogy bem bánom meg, hogy egyrészt nem ilyen tinikori rajongásból csináltatom (nem egy énekes miatt, vagy színész miatt, vagy dalszövegből, stb.), mert tudom, hogy az ízlésem változhat. Másrészt egy olyan eseményre fog emlékeztetni, ami meghatározó volt az életemben, és azokra a dolgokra emlékeztet majd, amik átsegítettek az eddigi legnehezebb időszakomon, és tudom, hogy ha a jövőben valami rossz történik, akkor szintén erőt fognak adni. Egyébként már 16 éves koromban megrajzoltam a mintát, amit szeretnék, és azóta csak egyre jobban tetszik. Szóval tényleg átgondoltam. De azért köszönöm a választ! Megértem, hogy sokan tetováltatnak meggondolatlanul, de én nem tartozom közéjük :)
2015. jan. 2. 19:32
8/14 anonim válasza:
Aki elítél valakit pusztán egy tetoválás miatt, az vajon mi alapján büszke magára? Miért tartja magát jobb embernek, amikor sötét mint az éjszaka?
Én 16 évesen csináltattam az első tetoválásomat, most 29 vagyok és lassan teljesen tele van az egész testem, és egyetlen egyet sem bántam meg soha. A hozzám hasonlóakból van a több, ha normális helyen csináltatsz igényes munkát, akkor nem fogod megbánni, csak itt szeretnek azzal a pár agyhalottal dobálózni, akiknek Rikárdó tetoválta fel az első nonfiját a panelban, és most ott tart hogy szivesebben vágná le a karját mint hogy azzal éljen tovább.
Ne legyetek büszkék arra, hogy előítéletesek vagytok és szűklátókörűek, mert rohadtul nem dicsőség.
2015. jan. 2. 20:13
9/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem konkrétan a kérdésedre válaszolok, csak súgok valamit:
A tetovált és a nem tetovált ember között csak annyi a különbség, hogy a tetováltat nem érdekli h TE NEM VAGY AZ.
17 éves vagyok, lány. Májusban varrattam az első tetoválásom, és hamarosan jön még jó pár.
2015. jan. 3. 01:07
10/14 anonim válasza:
Kérlek küldjél fényképet a mintáról meg magadról, hogy is néz ki , de én nem ítélem el egy bizonyos mértékig (mert nincs olyan aki szép lenne agyontetoválva, de egy tetkó, ua jó helyen van és nem olyan hatalmas, nagyon szép tud lenni!)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!