Mivel takarjátok el a csuklón lévő tetoválást munkában?
Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 14:40
1/5 anonim válasza:
Szerintem ha kisebb, akkor egy órával vagy karkötővel, karkötőkkel meg lehet oldani.
2/5 anonim válasza:
Karkötő, karperec, óra, csuklószorító... vagy alapozó/korrektorral bárhol bármit el lehet tüntetni.
4/5 anonim válasza:
Második válaszadó jót mond. Bár én férfi vagyok és nem használok sminkeket, de ha olyan helyre mennék, akkor alapozóval korrektorral és egy kis púderrel tökéletesen el lehet fedni.
Amúgy órám eléggé elfedi, de természetesen el lehet egy karkötővel (nők esetén célszerű), inggel, munkákban köpennyel és különféle kiegészítőkkel.
5/5 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ
Lehet kapni ilyen alapozókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!