Egyszerűen nem értem miért ítélik el a tetoválást. Véleményetek? többi lent
Egyszerűen nem értem miért ítélik el a tetoválást.Valaki azt mondja hogy divat valaki meg csak mert kb.Meg hogy a züllöt embereknek van 17 éves vagyok jelenleg 4 tetoválásomvan a hétminden napján dolgozok gimnáziumba járok jo eredményeket produkálok.És én szeretem a tetoválásaimat sőt egyenesen "fanatikusnak" is szoktak mondani annyira nekem mind szimbolizál valamit az életemben.Gondolom most az gondoljátok mit élhetett meg egy 17 éves srác hát sajnos sokrosszat családnélkul nőttem fel magamnak kellet elérnem az eddig a rövid életben életben mindent.Én nem verseket irok stb. hanem tetoválltatok ez is egy fajta önkifejezés (szerintem).És sokszor felháborodok hogy valaki mennyire megnéz elítél miattuk pedig szerintem semmivel nem jobb ember mint én.Ti hogy vagytok ezzel hogy "élitek" meg ezeket? Ja és tudtam hogy ezzel jár de nem gondoltam hogy ilyen mértékben (néha)
ui.A helyesírásom miatt külön elnézést kérek Diszlexiával "küszködök.
Az emberek sokszor általánosítanak. De azért valljuk be, nem csak a hozzád hasonló becsületes, és jóindulatú emberek vannak, akik ismerik a jó ízlés határait, és akiknek a tetoválásai jelentenek is valamit.
Van a másik véglet. Sajnos sokakat ez nagyon elborzaszt, és rossz hangulatot, ízléstelenséget, vagy bűnözést kapcsolnak a tetoválásokhoz.
Természetesen tetovált emberekből is vannak olyanok, mint Te, és vannak ronda, agyontetovált, ápolatlan bűnözők is, sőt, divatmajmok is, akik ha betöltik a 16-ot, rögtön rohannak tetováltatni, (tökmindegy nekik mit, ami a pillanatnyi gyerekes ízlésüknek megfelel) csak azért, hogy legyen nekik.
Nekem a jövendőbeli munkám miatt nem látszódhat, nekem az oldalamon van egy 20 centis kb.
Én is nagyon szeretem, és szintén önkifejezésnek tartom, meg nagyon jó mankó tud lenni olyan élethelyzetekben, amikor bizony hetekig összeszorított szájjal élek.
Én nem tudom milyen, mikor a tetoválás miatt megbámulnak, de ők elítélnek téged a tetoválásaidért, te ítéld el őket a szűklátókörűségükért, aztán csókolom :)
Vagy egyszerűen ne foglalkozz vele, nem lehet őket sajnos megváltoztatni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!