Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek igénytelenség egy...

Szerintetek igénytelenség egy anyukánál a tetkó?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Fiatal anyuka vagyok, 26 éves, egy kislány anyukája. Idén magamra tetováltattam a lányom talp lenyomatait. Most megint lesz egy tetkóm. Ennek is van jelentése számomra, csak úgy akármit nem tetoválnék magamra.

Szerintetek vissza taszító ha egy anyukán tetkók díszelegnek? Párom is tetkó mániás, őt nem zavarja.

2014. nov. 16. 21:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

sztem menő, és nagyon jónak tartom ha egy nő szülés után is fiatalos marad, és nem egy elhanyagolt kövér trampli.

mondjuk nekem csak a különféle szimbólumok, nonfiguratív tetkók és az ilyen fél testet betakaró bonyolultabb rajzok jönnek be (sárkányok, mittomén) az ilyen kis pöttyök, meg hülye idézetek, meg lábnyomok, meg gyerekfejek, pillangók nekem inkább röhejesek. a leggázabb az évszámok sztem.

szóval sztem legközelebb vmi menőbb dolgot v vmi szimbólumot tetováltass, annak is van jelentése.

2014. nov. 17. 14:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem pedig a nonfiguratív nem jön be :( Nekem van jelentése a talpacskáknak, ezidáig nem bántam meg egyáltalán, büszkén viselem. A következő tetkóm is meglesz ebben a hónapban, ez pedig a zenével kapcsolatos lesz. Imádok zenét hallgatni, ezért ez a következő. Sárkányt tetováltattam volna egyébként, de meg gondoltam magam. Ha ez kész lesz, jövőre akarok még egyet, ez már komolyabb lesz, az oldalamra szeretnék valamit aminek számomra van jelentése.
2014. nov. 17. 19:06
 13/14 anonim válasza:
Miért lenne igénytelenség? Pl nem egy osztálytársam anyukája szét van tetoválva és nincs bennük semmi fura.
2014. nov. 22. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem, csak hülye szimplán:) A negyvenévesre elhervadt rózsa a mell felett a jelvényük. Az emberi szem boldog csillogását semmi nem múlja felől. Ehhez nem kell sem plasztika, sem tetkó, sem vegyipar. ÜDV!
2014. dec. 3. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!