Szerintetek igénytelenség egy anyukánál a tetkó?
Sziasztok. Fiatal anyuka vagyok, 26 éves, egy kislány anyukája. Idén magamra tetováltattam a lányom talp lenyomatait. Most megint lesz egy tetkóm. Ennek is van jelentése számomra, csak úgy akármit nem tetoválnék magamra.
Szerintetek vissza taszító ha egy anyukán tetkók díszelegnek? Párom is tetkó mániás, őt nem zavarja.
sztem menő, és nagyon jónak tartom ha egy nő szülés után is fiatalos marad, és nem egy elhanyagolt kövér trampli.
mondjuk nekem csak a különféle szimbólumok, nonfiguratív tetkók és az ilyen fél testet betakaró bonyolultabb rajzok jönnek be (sárkányok, mittomén) az ilyen kis pöttyök, meg hülye idézetek, meg lábnyomok, meg gyerekfejek, pillangók nekem inkább röhejesek. a leggázabb az évszámok sztem.
szóval sztem legközelebb vmi menőbb dolgot v vmi szimbólumot tetováltass, annak is van jelentése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!