14 évesen tetoválás? (Beszólás előtt, olvasd a leírást. )
Hogy miért ne...
Rémes gyerekkorom volt, otthon sem volt álom, meg a suliban sem, nem találtam a helyem és mindent utáltam, ami körülvett (kiközösítettek ötödikes koromtól kezdve, otthon kaptam néhány sallert, mindössze két darab egyes miatt, fogszabályzóm volt, nyáladztam, és marha nehezen viseltem el, világ életemben túlsúlyos voltam, stb.). Akkor eszembe jutott, hogy mi lenne, ha lelépnék otthonról (suli más városban, és hazamenni is a nagyszüleimhez mennék, nem pedig amit akkor otthonnak neveztem, stb.). Aztán végülis csak nekiálltam másképp öltözködni, feketét feketével és még több feketével, tehát még messze nem voltam azon a szinten, hogy varrassak, de ezt is megbántam. Az öltözködős, hóbortos időszakom 13-17 éves koromig tartott... Amikor azt hittem, hogy nekem az majd nagyon jó lesz, és kifejezem magam, meg nekem fontos. Levágattam a hajam (majdnem derékig ért akkor, azért, hogy "én" legyek. Kínkeserves időszak volt, míg visszanőtt, és miután megtettem, egy hét múlva már kapartam a falat. Ezek miatt pedig örülök neki, hogy nem olyan komoly cuccba fecceltem bele pénzt, hanem "csak" ruhákra, mert 18 évesen biztos, hogy leszedettem volna.
Amúgy milyen a minta, amit akarsz? Mekkora? És hova? Mert azért ez sem mindegy, persze. Csak nehogy felnőttként tényleg megbánd. Nősz még, a bőröd is nyúlni fog ebből kifolyólag, így lehet, hogy mire "eléred végleges magasságod", már nem úgy fog kinézni, ahogyan azt te szeretnéd.
Nem vagyok ellene én sem a tetoválásoknak, de én 14 évesen azért még várnék vele. Túljutsz egyszer a tinikorszakon, és hidd el, utána is lesz még élet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!