Ha minden jól megy, holnap megyek tetováltatni. Mégis kb mennyire fáj?! Tudom, ahány ember annyi tűrőképesség....csak azért kérdezem hogy tudjak "átlagot vonni" és legyen valami viszonyítási alapom. :)
Ja és a nyakamra szeretném.
L24
2014. okt. 28. 10:29
1/9 anonim válasza:
Bizsergető, szurkáló, csipkedő érzés, epiláláshoz vagy enyhébb szőrpörköléshez hasonlítható.
2014. okt. 28. 12:06
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi :) Az epilálást egyszer nagyon régen próbáltam, így van sejtésem :)
2014. okt. 28. 17:05
3/9 anonim válasza:
na és hogy sikerült végül? :D :D
2014. okt. 30. 00:52
4/9 A kérdező kommentje:
Csodaszép lett *.* A kulcscsontom alól indul a vállamig. A vállamnál szinte nem is éreztem, a mellem felett a szöveg kicsit kellemetlen volt, mintha egy éles üveggel karcolták volna :/ a satír volt még kellemetlen, meg a szövegnél ahol többször átment. De nagyon örülök hogy megcsináltattam, fontos számomra :)
2014. okt. 30. 11:27
5/9 anonim válasza:
Helyes. :) Remélem nem sírtál mint egy kislány :) Egyik barátnőmet elkisértem egyszer MO legjobb tetoválóművészéthez, aki nagyon jó barátom. És végig üvöltötte az egészet. :/ Égett a pofámról a bőr, hogy egy nyámnyilát hoztam. :D Egyébként érdekes, mert sokan aki ordítva üvölt, azt inkább elküldik máshova és nem csinálják meg a tetkóját és az addigi pénzét is visszakapja. Ez tényleg korrekt. Nem kötelességük végighallgatni a hisztijét, még akkor sem, ha tudják hogy mennyire fáj. Abnőmet is sztem csak azért nem rakta ki, mert velem volt..
2014. okt. 30. 20:00
6/9 A kérdező kommentje:
Nem, nem sírtam :D Volt amikor el is nevettem magam, mert csikiző érzést éreztem :D A párom elkísért, ahol már tényleg fájt, mert sokadszorra ment át rajta, ott egy kicsit megszorítottam a kezét, de egy könnycsepp sem volt ;) Végig beszélgettem a sráccal is, poénkodtunk, szóval időm se nagyon lett volna arra gondolni, hogy "húúú most betojok" :D
A bnőd hova csináltatta?
2014. nov. 1. 09:57
7/9 anonim válasza:
egy képet kaphatok róla? :)
2014. nov. 3. 15:54
8/9 anonim válasza:
Az én barátnőm a vállára és a lapockájára. Úgy szorította a tetováló, hogy ne ugorjon ki a székből, nagyon para volt. 1 óra alatt legalább 4x álltak meg szünetre. Utána meg tt izélt a csávónak, hogy a vonalak ferdék és hogy javítsa ki, na akkor már összevesztek :D :D
Tanulság: soha de soha ne kísérj el barátnőt tetoválóhoz, csak akkor, ha már van neki legalább 2 másik... :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!