Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Nagyon szeretnék egy tetkót,...

Nagyon szeretnék egy tetkót, de anyukám nem engedi meg (? )

Figyelt kérdés

Nem akarom elhamarkodni... de már nagyon rég szeretnék egyet!

Már kiválasztottam a tökéletesen hozzám illőt és felkészültem rá.

De anya kijelentette, hogy NEM. És sajnos az anyukáknak mindig igazuk van..

Valaki nem tud valami jó érvet a tetováláshoz?

(Egyébként pici tetkót szeretnék, egy könnyen elrejthető helyen)

17/L

2014. okt. 18. 22:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Várhatsz még kb. két évet, és akkor majd - ha még akarod - megcsináltathatod!
2014. okt. 18. 22:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Jó érv az, hogy legyél minimum nagykorú, mert 18 év alatt nem szabad tetoválni se.
2014. okt. 18. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt az 1 évet már bírd ki valahogy.:)
2014. okt. 18. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez csak egy tetoválás, kibírod ha később lesz rajtad egy évvel. Lehet addigra meg is gondolod magad, én is akartam 14-19 éves korom közt varratni magamra valamit, most 29 vagyok és örülök hogy nem tettem, mert ma már nagyon cikinek érezném ugyanazt. A te ízlésed is még rengeteget fog változni. Erre sem ártana gondolnod.
2014. okt. 18. 23:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem előszőr Hennával csináltasd meg, ebbe szerintem ő is belemenne :) 18f
2014. okt. 19. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

szia nekem sem engedte anya mégis van 3 nem tudom hol az igazság..

16lány

2014. okt. 19. 11:36
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem azt modták, hogy 18 éves korom után atr csinálok amit akarok. 17 évesen nekem sem engedték. kibiod még ezt az egy évet, én is kibírtam, pedig én 15 éves korom óta tudtam, hogy mit akarok varratni. kínzás volt, hogy nem lehetett de így mégjobban örültem neki mikor meglett.
2014. okt. 19. 12:31
 8/8 Bellatrix:3 ***** válasza:
Annyi az egész, hogy nagyon jól gondold meg a dolgot, mivel ez örökre szól. :) Lehet 17 évesen is...vannak ám olyan helyek, ahol megcsinálják akkor is. Érv az sajnos nincs. Mivel az anyukák nagyon nehezen mennek bele az ilyesmibe. Az enyém abszolúlt ellene volt...és van is. Pedig jómagam már 19 éves is elmúltam. Már megvan az első. Nincsenek beletörődve...de valahogy lenyelik. Nem egyszerű nekik sem az tény, de ha szeret szeretni fog azzal együtt is a testeden. :) Nincsen mindig nekik sem igazuk, néha be kell látniuk, hogy kinőttünk a markukból. Az egyszem érvem nekem az volt, és még mindig az, hogy az én testem, az én életem. :) Nem ők viselik ezt a testükön, hanem én. :)
2014. okt. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!