Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Van itt olyan aki magára...

Van itt olyan aki magára varratta a párja nevét?

Figyelt kérdés
Meg bántátok? Pártok mit reagált? Hogy reagáltatok a szarkasztikus megjegyzésekre ? Miért csináltátok?
2014. szept. 28. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a műltkor láttam a buszon egy férfit. Alkarján volt egy Mari áthúzva, egy Erzsi áthúzva és egy Rita nem áthúzva. Hát... szép volt.
2014. szept. 28. 20:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Igényes tetováló nem tetovál ilyet.
2014. szept. 28. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez oltári gáz. Soha nem jutna hasonló az eszembe. :D
2014. szept. 29. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm ismerősén láttam, miután szétmentek, nem sokkal utána egy heg virított a közepén, mint egy áthúzás.

Dédnagyapámnak is van ilyen tetkója.

Én terveztem, de aztán inkább lemondtam róla.

2014. okt. 1. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak a kezdőbetűjét, de nem sima betű. Senki nem ismerte fel még azonnal. Rákérdeznek mi az :D Na most ilyenkor eldönthetem, mivel ex-ről van szó, hogy megmondom vagy valami mást találok ki. Szinte mindig megmondom egyébként. Nem bántam meg. Akkor nagyon szerelmes voltam és már eleve úgy vágtam bele, hogy ennek az érzésnek emléket állítok. Semmi nem tart örökké, ezt akkor is tudtam. Nyilván nem fogom az egész ABC-t magamra varratni :D de ő volt az első igazi szerelem. Nem tervezek takarást, pedig az illető jellemre már nagyon messze van attól akinek megismertem. Max. köszönnénk ha meglátnánk egymást és ennyi. Ettől függetlenül eléggé makacs és állhatatos vagyok. Ha valamiről eldöntöttem, hogy ott lesz akkor ott lesz és ott is marad. Aki tetováltat annak így kellene hozzá állnia, mert ha össze vissza takartat vagy eltávolítja akkor az már nem hiteles és nem határozott személyiség.
2014. okt. 17. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!