Pár kérdés lenn a tetkókról, szerintetek?
1. Fiatal vagyok, 17 éves, csuklóra szeretnék pici tetoválást a belső részére. Azt mondták ismerőseim inkább ne tetessek, csak mert ki tudja munkám engedné e. Szerintetek?
2. A combfix/harisnyatartó tetkó, olyan ami csak az egyik lábon van szerintetek szexi vagy ku*vás? Ha szexi, mutatnátok képet ami nektek tetszik?
3. Hol fájnak, illetve nem fájnak a tetkók?
4. Egyedi tetoválásokról képet mutattok?
5. Melyik a kedvenc tetkótok? Miért?
6. Van nektek? Ha igen, mit ábrázol és miért azt?
1. Csuklóra szerintem se, de ha tetszik neked akkor hajrá.
2. Szexi, ha nem mutogatod mindenkinek :)
3. Attól függ. Ott fáj jobban, ahol vékony a bőr, de függ a fájdalomküszöbtől.
4. Rengeteg van, ami tetszik, de most nincs kedvem linkelgetni, ha nem gond:)
5. Kedvenceim a realisztikus tetoválások.
6. Jövő hónapban megyek, első tetoválás lesz.
19/f
1. Nekem az alkaromom van, nyáron is hosszú ujjúban vagyok a melóhelyen... De ha pl karórával takarni tudod... akkor nem olyan para.
2. ÁÁáá nemáááár!!!!!!!!!! Tuti megbánod. Gáz.
3. Nekem a hasamon van 2, az nem fájt, alkaromon 1, az kicsit, illetve egy full felkar van, ott a karom belső részén volt olyan, hogy néha alig kaptam levegőt a fájdalomtól.
4. Google ;)
5. Úúúú én a teljes karosakat szeretem. Mert iszonyú jól néznek ki. Persze legyenek igényesek!
Illetve most van egy stílus, ami bejön:
6. Iggen. Hasamon egy kis fekete tulipán: egyszerű volt és kicsi és fiatal voltam :D , Oldalamon egy nonfi: nem tudom anno már miért pont ez... , bal karomon kínai: a számomra legfontosabb dolgok az életben, ám azt megbántam, h alkarra csináltattam, lásd 1. pont :), illetve van egy színes full felkaros színes, lótusz virágok és biomech, mindig is szerettem volna egész karosat, de sokan ezt nőkön nem fogadják el, így fél karos lett csak, a minta pedig nőies, igényes, szép. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!