Tattoo toll? Többi lenn
Hol tudok olyan fekete tattoo tollat venni ami bőrbarát, es 3nap utan mondjuk lekopik vagy egy het utan? nem netrol szeretnem venni...
Legutobb voltam Hobbymuveszbe , de ott azt mondtak, ok ilyet nem arulnak.
Sharpie filcet vegyél szerintem. Ha a Hobbyművészben nincs, akkor vedd olyan helyen, ahol tetováláshoz árulnak felszerelést (pl. Sebitattoosupplies), mert ezt a filcet használjuk előrajzoláshoz is. Mindenféle színben létezik.
A youtube-on találsz videókat arról, hogy hogy készítik el az áltetkókat az ilyen filcekkel, komoly eredmények is születtek már. Ha jól emlékszem, pici púder kell a végén még rá, hogy élethűbb legyen.
egy tetováló
Játékboltban van ilyen készlet, a kisfiúknak valóban asszem van fekete. :D
Sharpie 1-1 alkalomra oké, de nem hiszem, hogy eléggé bőrbarát, és iszonyú ocsmány, ahogy két mosdás után kopik sajnos. Bár le lehet mosni alkohollal, de az sem bőrbarát dolog pár alkalom után. :D
Esetleg vegyél valami jobb fajta szemhéjtust, bár az is csak 1 napig marad szép.
köszönöm! :)
Es te mar vettel ilyen gyerekeknek valot? :) Ez szepen megmarad par napig? :)
Az én egyik ismerősöm szemhéjtussal rajzol bőrre.
Hihetetlen szépen tolja a csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!