Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tattoo toll? Többi lenn

Tattoo toll? Többi lenn

Figyelt kérdés

Hol tudok olyan fekete tattoo tollat venni ami bőrbarát, es 3nap utan mondjuk lekopik vagy egy het utan? nem netrol szeretnem venni...

Legutobb voltam Hobbymuveszbe , de ott azt mondtak, ok ilyet nem arulnak.

2014. ápr. 5. 08:43
 1/4 SzilKa ***** válasza:
100%

Sharpie filcet vegyél szerintem. Ha a Hobbyművészben nincs, akkor vedd olyan helyen, ahol tetováláshoz árulnak felszerelést (pl. Sebitattoosupplies), mert ezt a filcet használjuk előrajzoláshoz is. Mindenféle színben létezik.

A youtube-on találsz videókat arról, hogy hogy készítik el az áltetkókat az ilyen filcekkel, komoly eredmények is születtek már. Ha jól emlékszem, pici púder kell a végén még rá, hogy élethűbb legyen.

egy tetováló

2014. ápr. 5. 11:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Játékboltban van ilyen készlet, a kisfiúknak valóban asszem van fekete. :D

Sharpie 1-1 alkalomra oké, de nem hiszem, hogy eléggé bőrbarát, és iszonyú ocsmány, ahogy két mosdás után kopik sajnos. Bár le lehet mosni alkohollal, de az sem bőrbarát dolog pár alkalom után. :D

Esetleg vegyél valami jobb fajta szemhéjtust, bár az is csak 1 napig marad szép.

2014. ápr. 5. 11:31
 3/4 A kérdező kommentje:

köszönöm! :)

Es te mar vettel ilyen gyerekeknek valot? :) Ez szepen megmarad par napig? :)

2014. ápr. 8. 06:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én egyik ismerősöm szemhéjtussal rajzol bőrre.

Hihetetlen szépen tolja a csaj :)

2014. ápr. 24. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!